Besluit verkoop zorgt voor opschudding: Volgers Martien Meiland zijn niet blij

mm1 1jpg

De familie Meiland heeft slechts een jaar na de feestelijke opening van hun pension Code Rosé besloten om de accommodatie te verkopen.

Onder de volgers van Martien Meiland heeft dit nieuws op sociale media voor opschudding gezorgd, vooral onder degenen die al een verblijf hadden geboekt.

Op Instagram bevestigde Martien dat Code Rosé te koop staat. Hoewel sommige volgers niet verrast waren over de verkoop, uitten velen hun teleurstelling.

Reserveringen voor het pension zijn volgens de officiële website nog mogelijk tot het einde van het jaar.

Voor veel gasten is het niet alleen de locatie die hen aantrekt, maar ook de mogelijkheid om de Meilandjes te ontmoeten, wat hun verblijf extra speciaal maakt.

De aankondiging heeft bij fans die een bezoek gepland hadden voor bezorgdheid gezorgd.

Één volger reageerde bezorgd: “Wij hebben in augustus geboekt als verrassing voor mijn vaders 60ste verjaardag.”

“Ik hoop echt dat jullie er dan nog zijn om deze speciale dag onvergetelijk te maken.” Een ander uitte twijfels over de boeking:

“Ik heb geboekt en keek er enorm naar uit, nu vraag ik me af of het nog zin heeft om te gaan. Is er een mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen?”

De toekomst van pension Code Rosé blijft onzeker. Veel van Martien’s volgers zullen aandachtig in de gaten houden hoe deze ontwikkeling zal verlopen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven