Bartina doet boekje open over Ronald Koeman: ‘niet altijd helemaal monogaam in het leven’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat.


Tegelijkertijd heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lange tijd gelukkig is, recentelijk een openhartig gesprek gevoerd.


Allereerst bracht Bartina droevig nieuws naar buiten: de terugkeer van borstkanker die volgens haar artsen nu chronisch is.


”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, vertelde Bartina in een interview met VROUW Magazine.


Het paar woont samen in Spanje, waar ze genieten van hun leven. Bartina deelt ook meer over de relatie met Ronald, die momenteel goed is maar in het verleden zijn ups en downs heeft gekend.


“Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”


Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets dat niet van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.


“Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.


Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. “Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”


Er is ondertussen een einde gekomen aan die tijd, zoals Bartina treffend verklaart: ”Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons”.


1. Of haar echtgenoot Ronald nou blij is met deze onthullingen… 2. Volgens Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Waarom zou je deze informatie delen met de buitenwereld?
4. Waarom deze persoonlijke onthullingen delen?
5. Nou fijne echtgenoot dan die Ronald Koeman…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven