Babette van Veen deelt verdrietig nieuws. Fans kunnen tranen moeilijk bedwingen

WhatsApp Image 2024 04 19 at 152036jpg

In de huidige periode ervaren fans van de Nederlandse soap “Goede Tijden, Slechte Tijden” een golf van emoties.

De rol van Linda in de serie wordt vertolkt door Babette van Veen, en zij heeft aangekondigd tijdelijk Meerdijk te verlaten, wat bij veel kijkers verdrietigheid teweegbrengt.

De afgelopen periode in de serie was turbulent voor Linda, met meerdere gebeurtenissen zoals een scheiding.

Als gevolg hiervan heeft Linda ervoor gekozen om naar Curaçao te vertrekken, waar ze drie maanden zal werken als eventmanager.

Hoelang Linda afwezig zal zijn in de serie is nog niet bekend, maar het is duidelijk dat haar afwezigheid gevoeld zal worden onder de fans.

Velen hebben onder het aankondigingsbericht de hoop uitgesproken dat haar vertrek slechts tijdelijk zal zijn, terwijl anderen al aangeven haar nu te missen.

Een woordvoerder van GTST heeft eerder aan RTL Boulevard toegelicht dat het gebruikelijk is dat acteurs tijdelijk uit de serie worden geschreven om ruimte te maken voor andere verhaallijnen.

Dit lijkt ook het geval te zijn met Linda. Babette van Veen, die Linda vertolkt, is al 17 jaar op verschillende momenten te zien geweest in de serie.

Intussen nadert de serie een spannende zomercliffhanger die mogelijk het afscheid van nog een langdurig personage, Laura, zal markeren.

Jette van der Meij, de actrice achter Laura, heeft eerder dit jaar aan Story onthuld dat haar personage de serie zal verlaten:

“Ik weet al hoe mijn verhaallijn zal eindigen en daar ben ik vrede mee,”

Met ingehouden adem wachten fans van de soap gespannen af wat de komende afleveringen zullen brengen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven