Andre Hazes laat zich uit over zijn moeder: ‘Laat me niet meer van mijn pad af brengen’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 131720jpg

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW heeft André Hazes laten weten dat hoewel hij zijn relatie met zijn zus Roxeanne heeft kunnen herstellen, dit niet geldt voor zijn moeder.

Zoals hij aangeeft: “Er is geen contact. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

Ook zegt André: ”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,”

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Hij benadrukt: ”Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

”Er

“Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

André uitte eerder dit jaar zijn zorgen over zijn moeder. Er loopt namelijk een juridisch geschil tussen hen over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” deelde hij tijdens een optreden in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André erkent dat zijn moeder aanzienlijk verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

De zanger verwees ook kort naar het lopende conflict over de erfenis tussen zijn zus Roxeanne en zijn moeder. “In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op.”

“Dit moment.”

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Vorig jaar september is bekend geworden dat Roxeanne een bodemprocedure is gestart tegen haar moeder vanwege vermeende onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader André Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Hoewel Rachel geen erfgenaam is volgens het testament, mag zij zich voorlopig wel zo noemen omdat Roxeanne te laat een kort geding had aangespannen. De zaak moet nu in een bodemprocedure worden behandeld zoals bepaald door de rechter.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Andre spreekt duidelijke taal zodra het over zijn moeder gaat!
2. Het moge duidelijk zijn dat de zanger niet meer zwijgt.
3. De zanger laat duidelijk weten waarom er geen contact is!
4. Andre is behoorlijk openhartig over zijn moeder Rachel.
5. Hij legt uit waarom er geen ruimte is voor zijn moeder

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven