Andre Hazes schoffeert zijn moeder op het podium: Dit verdient niet de schoonheidsprijs!

WhatsApp Image 2024 02 20 at 124319jpg

Tijdens zijn optreden op Breda Live zorgde André Hazes opnieuw voor ophef door aan het publiek te vragen om ‘gekke woorden’ te roepen, wat resulteerde in een pijnlijk incident.

Toen een toeschouwer het woord ‘hoer’ riep, reageerde de zanger met de vraag: “Wat zeg je over mijn moeder?”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Dit zorgde voor ongemakkelijke momenten, waarbij Hazes later probeerde de situatie te sussen door het af te doen als een grap en verklaarde: “Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Echter, de controversie nam een wending toen Hazes en het hele publiek vervolgens meerdere keren het woord ‘hoer’ riepen, wat tot veel verontwaardiging en kritiek leidde.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

In een interview met De Telegraaf-bijlage VROUW, deelde André Hazes dat hoewel hij zijn relatie met zus Roxeanne heeft weten te herstellen, dit nog niet geldt voor zijn moeder.

André benadrukt dat er geen contact is en zegt: “Dat is er niet. Weet je wat het is, ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag.”

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

Over het niet trouwen met Monique zegt André: ”Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent,” aldus André.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André vervolgt met: “Ik heb genoeg uitdagingen gehad en ik laat me niet meer van mijn pad af brengen. Dat kan voor anderen misschien moeilijk zijn, maar je hebt maar één leven.”

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

”Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Eerder dit jaar sprak André zich uit over zijn moeder, met wie hij een juridisch geschil heeft over de merknaam Hazes.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan

“Het is zelfs zo, dat als mijn moeder kwaad zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is. Zo streng is dat,” vertelde hij in de Belgische talkshow De Tafel van Gert.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

André erkent dat zijn moeder flink verdient aan de merknaam Hazes. “Ik kan niet in haar portemonnee kijken, maar ik denk niet dat je medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

“In Nederland is dat een aardig dingetje. Het is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus op dit moment.” zo noemde de zanger ook kort de lopende erfeniskwestie tussen zijn zus Roxeanne en zijn moeder.

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Vorig jaar september werd bekend dat Roxeanne een bodemprocedure start tegen haar moeder, vanwege vermeende onterechte inkomsten als erfgenaam van hun overleden vader André Hazes sr.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Hoewel Rachel volgens het testament geen erfgenaam is, mag zij zich voorlopig wel zo noemen, omdat Roxeanne te laat een kort geding had aangespannen. De zaak moet nu in een bodemprocedure worden behandeld, zoals bepaald door de rechter.

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

1. Dit verdient absoluut niet de schoonheidsprijs!
2. Vervolgens probeerde hij te redden wat er te redden viel.
3. Dit gaat echt te ver!
4. Het is echt heel pijnlijk voor zijn moeder Rachel.
5. Zulke uitspraken zijn gewoon te idioot voor woorden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven