Albert Heijn start grote terugroepactie: Klanten krijgen volledige aankoopbedrag terug!

WhatsApp Image 2024 05 17 at 083404 1jpeg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.

Op de website van de AH staat vermeld: Streeckgenoten heeft besloten om het artikel Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit de schappen te halen.

Deze recall is ingesteld vanwege mogelijke aanwezigheid van tarwe, granen en mosterd in het product, terwijl deze allergenen niet op de verpakking vermeld staan.

Door een fout in het productieproces is grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking beland, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket zijn vermeld.


Het consumeren van dit product wordt ten zeerste afgeraden voor mensen met een allergie voor een van deze stoffen.


Klanten worden vriendelijk verzocht om het product terug te brengen naar de winkel, waar zij het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.


Het product is veilig voor consumptie voor mensen zonder gluten- of mosterdallergie.


Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten op +31 138505920, Adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.


Mocht je dit product thuis hebben liggen dan krijg je het aankoopbedrag terug!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven