Albert Heijn start grote terugroepactie: Klanten krijgen hun volledige aankoopbedrag terug!

appjpg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.


Op de website van de AH staat te lezen dat Streeckgenoten heeft besloten om de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 terug te roepen.


Deze maatregel is genomen vanwege mogelijke aanwezigheid van tarwe, granen en mosterd in het product zonder dat deze allergenen op de verpakking vermeld staan.


Vanwege een productiefout is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking terechtgekomen, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket vermeld zijn.


Personen met een allergie voor een van deze stoffen wordt sterk aangeraden om dit product niet te consumeren.


Terugbrengen van het product naar de winkel wordt verzocht, waar klanten het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.


Het product is veilig voor consumptie voor mensen zonder gluten- of mosterdallergie.


Voor eventuele vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten via telefoonnummer +31 138505920, Adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.


1. Belangrijk om te weten!
2. Dit populaire product niet nuttigen maar terugbrengen
3. De keten doet een oproep aan hun klanten!
4. Product terugbrengen en vooral niet eten
5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven