Lily organiseert bizarre marathon: ‘Mijn vader is apetrots als ik deze missie voltooid heb’

WhatsApp Image 2024 10 20 at 191012 1jpg

Als dochters een bepaalde leeftijd bereiken en beginnen te daten, zijn vaders vaak nerveus of bezorgd.

Er circuleren regelmatig video’s online waarin vaders hun dochters streng ondervragen over potentiële liefdesinteresses.

Sommige vaders zijn echter opvallend trots op de keuzes van hun dochters, zelfs als die keuzes onconventioneel lijken.

Een van deze trotse vaders is de vader van Lily Phillips uit Derbyshire, Engeland. Lily heeft een populaire modellenpagina en staat volledig achter haar eigen carrièrekeuzes.

Om meer aandacht te genereren en haar sociale media volgers te laten groeien, heeft ze een uniek plan bedacht: een marathon waarbij ze beweert op één dag 100 mannen in Londen te willen ontmoeten.


In de schatting zou deze sessie haar tussen de 50.000 en 100.000 euro moeten opleveren, wat neerkomt op ongeveer 15 uur werk.


Op haar sociale kanalen met inmiddels meer dan 450.000 volgers, plaatste Lily een aanmeldformulier en de reacties kwamen snel binnen.


Uit duizenden aanmeldingen heeft ze een selectie gemaakt van ongeveer 200 mensen die worden toegevoegd aan groepschats.


Voor haar evenement zal ze groepen van 12 mannen per tijdslot selecteren. Opmerkelijk is dat Lily’s vader volledig achter haar plan staat.


Volgens Lily stelt haar vader zelfs trots te zijn op haar ondernemende geest en heeft hij geen enkel probleem met haar beslissing.


“Ik heb hele lieve en ondersteunende ouders. Ze ondersteunen mijn beroep en ik weet zeker dat mijn vader apetrots is als ik deze missie voltooid heb.”

1. Naar eigen zeggen ondersteunen haar ouders haar met alles…
2. Kan me niet voorstellen dat je hier als ouder zijnde blij mee bent…
3. Naar eigen zeggen staat haar vader helemaal achter haar plan…
4. Als zij mijn dochter zou zijn dan kon ze gaan rennen!
5. Per tijdslot kiest ze twaalf mannen voor haar evenement….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven