Wat is er gaande? Greetje uit Urk uit programma gezet en naar huis gestuurd!

WhatsApp Image 2024 09 09 at 181805jpg

Afgelopen week verliet Greetje Hakvoort, bekend van de serie Urk!, onverwacht de jungle ondanks dat ze aanvankelijk deelnam aan het programma Echte Meisjes in de Jungle.

Het feit dat Greetje weer actief is op haar sociale media heeft fans doen speculeren over wat er precies is gebeurd tijdens de opnames.

Greetje Bosma doet opmerkelijke onthulling: Daar ben ik nu wel achter!

Echte Meisjes in de Jungle staat bekend om spectaculaire televisie. Dit seizoen belooft weer veel met deelneemsters zoals Joan Pronk, Beate van der Weide, Daniëlle Balk, Elodie Laay, Nicol Kremers en anderen.

Heftige confrontatie voor Greetje Bosma: ‘anders dan verwacht’

De sfeer lijkt echter vanaf het begin al gespannen te zijn geweest. Het juicekanaal reality_fbi meldde vorige week dat Yara-Nour de Klein niet eens aan het avontuur zou beginnen omdat ze bij een controle tegen de lamp zou zijn gelopen en een openstaande gevangenisstraf moest uitzitten.

Opnieuw heftige periode voor Greetje uit Urk: ‘kwetsend en een beetje vernederend’

Er lijkt weinig boodschap te zijn aan de regel dat de deelnemers geen informatie mogen delen totdat de opnames volledig zijn afgerond, zeker niet voor Greetje uit Urk.

URK!-ster Greetje eenmalig openhartig over scheiding: ‘een donderslag bij heldere hemel’

Zonder terughoudendheid deelt ze meerdere stories op Instagram, wat volgens het juicekanaal juicechannel geleid heeft tot haar voortijdige vertrek omdat ze niet goed in de groep paste.

Urker Greetje heeft boodschap voor toetsenbordhelden: ‘Soms pijnlijk zelfs’

Het contrast met haar voorganger uit Urk!, Jacomien, die vorig jaar de finale haalde en het publiek voor zich won, kan niet groter zijn.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’

De precieze reden voor Greetjes vertrek is nog onbekend, maar het lijkt erop dat haar jungle-avontuur van korte duur was.

Greetje lucht haar hart: ‘Het is gewoon een strontkar die over je heen komt’

1. Op Instagram worden diverse verhalen door haar gedeeld, zonder enige terughoudendheid!
2. Het programma’s regels worden door Gre niet gerespecteerd!
3. Gre is zonder enige aarzeling uit het programma verwijderd.
4. Gre kreeg direct de opdracht om haar koffer in te pakken!
5. Het avontuur eindigt abrupt voor Gre omdat ze uit het programma is gezet!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven