Mart Hoogkamer ontvangt vele nare berichten: ‘Je bent een oplichter en een leugenaar’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

Het geduld van de fans van Mart Hoogkamer lijkt op te raken. Mart heeft laten weten dat hij de laatste tijd veel negatieve berichten ontvangt, voornamelijk van vakantiegangers in Spanje.

“Ik krijg zoveel nare berichten van mensen,” begint hij zijn verhaal. Veel kritiek richt zich op zijn lied, waarin hij zingt over de altijd schijnende zon in Spanje, terwijl het op dat moment met bakken uit de lucht komt.

“Je bent een oplichter en een leugenaar,” wordt hem verweten volgens Mart. Hoewel de zanger begrip toont voor de frustratie, benadrukt hij dat de boodschap van zijn lied niet letterlijk opgevat moet worden.

“Het gaat er helemaal niet om waar de zon schijnt,” legt hij uit. “Je moet juist genieten van de mooie momenten. Dat kan in Spanje zijn, Griekenland of zelfs in Nederland.”

Mart eindigt zijn verhaal met een verwijzing naarIn zijn nieuwe nummer Ik Spaar Geen Centen, dat volgende week uitkomt, draait het om het verzamelen van herinneringen in plaats van geld.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

Aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in zijn leven staat Mart, naast de muzikale uitdagingen, voor de vreugdevolle gebeurtenis dat hij en zijn vriendin Jennifer van Ooijen hun eerste kindje verwachten.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Ondanks het geluk dat dit met zich meebrengt, verloopt de zwangerschap van Jennifer niet zonder moeilijkheden. Onlangs deelde ze dat het begin van de zwangerschap zwaar was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

“Ik heb me echt heel slecht gevoeld, maar gelukkig voel ik me nu weer veel beter en voel ik me weer een beetje meer mezelf,” zei ze in een interview met Shownieuws.

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Mart, die al helemaal in zijn rol als aanstaande vader is gekropen, staat haar volledig bij en probeert haar dan ook overal mee

Om me te steunen.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

“Mart is altijd bezorgd om mij. Tijdens onze vakantie, toen het extreem warm was, zei hij tegen mij: ‘Ga jij even het water in?’”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

“Toen ik vroeg waarom, zei hij: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Het is duidelijk dat hij heel beschermend is.”

1. Hij laat weten heel veel negatieve reacties te hebben ontvangen.
2. De zanger laat weten dat hij de frustratie begrijpt.
3. Zijn volgers maken hem uit voor leugenaar!
4. Er wordt gezegd dat hij een oplichter en leugenaar is.
5. De zanger zegt heel veel negatieve berichten te hebben ontvangen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven