De Telegraaf trekt beerput over Albert open: ‘Dat heb ik uit meerdere bronnen gehoord’

WhatsApp Image 2024 08 26 at 190636jpg

Terwijl het vierde seizoen van B&B Vol Liefde in volle gang is en de kijkers genieten van de romantische avonturen van de B&B-eigenaren, worden de verschillen in succes in de zoektocht naar liefde steeds duidelijker.

Hoewel de zaken voor deelnemer Albert lijken te gaan zoals gewenst, valt zijn aanpak op.

Geruchten over zijn gedrag tijdens de opnames roepen vragen op over wat er zich achter de schermen afspeelt.

Op zijn eigenzinnige manier heeft Albert zijn zoektocht naar liefde aangepakt door snel intiem te worden met Malgosia, te zoenen met Joyce en Alice, en nog meer dames te betrekken.

Deze gedurfde aanpak heeft onder de kijkers voor veel gespreksstof gezorgd, maar lijkt achter de schermen tot nog meer discussie te leiden dan alleen romantiek.


Uitlatingen van Karlijn Bernoster in de podcast De T kijkt TV suggereren dat Albert, volgens haar, niet alleen de vrouwen heeft lastiggevallen.


In een recente aflevering van de podcast van De Telegraaf onthult Bernoster dat tijdens de opnames Albert’s gedrag voor aanzienlijke problemen zorgde.


“Er zijn berichten dat Albert zich niet alleen slecht gedraagt tegenover vrouwen, maar ook dat er tijdens opnames regelmatig moest worden gestopt omdat hij zo moeilijk is. Dit heb ik van meerdere bronnen gehoord,” verklaart Bernoster.


De schokkende details van zijn gedrag omvatten: “Mensen van de productie achterna zitten, crewleden die bij hem huilen. Dat soort zaken.” 


Er hangen donkere wolken over zijn deelname aan het programma door de beschuldigingen, en er rijzen vragen over hoe de productie met dergelijke situaties omgaat.


Bernoster speculeert over de oorzaak van Alberts gedrag en zegt: “Hij tolereert misschien geen tegenspraak. Hij gedraagt zich als heerser en is dominant. Hij bevindt zich bovenaan de hiërarchie.”


Dit dominante gedrag zou verklaren waarom hij zo overheersend is, zowel ten opzichte van de vrouwen als de crew.


Men speculeert ook over de interacties tussen de deelnemers, vooral omdat er een opmerkelijke band lijkt te zijn tussen Albert en Debbie, een andere deelnemer.


De verbazingwekkende vriendschap tussen de deelnemers heeft anderen en kijkers verrast.
“Wij vonden Debbie allemaal zo charmant en vriendelijk, maar zegt dit dan ook iets over Debbie?” vraagt Bernoster zich af.


De vraag die nu opkomt is of er meer aan de hand is tussen de deelnemers dan wat er op het scherm te zien is, en hoe de werkelijke relaties binnen het programma eruitzien.


Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is inmiddels in volle gang, en terwijl de kijkers genieten van de romantische…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven