Temptation Island-sterren Annebel en Rene uit elkaar: Opvallend statement op Instagram!

WhatsApp Image 2024 08 20 at 093846jpg

Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft besloten hun relatie te beëindigen.


Annebel deelde het nieuws via een emotioneel statement op Instagram, maar volgers merken op dat haar woorden opvallend veel overeenkomsten vertonen met die van een andere realityster.


“Met heel veel pijn in mijn hart deel ik dit bericht met jullie om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn,” begint Annebel haar bericht.


”Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”


Annebel heeft aangegeven dat ze tijd nodig heeft om de situatie te verwerken en vraagt haar volgers om haar privacy te respecteren.


“Ik vraag jullie mijn privacy te respecteren. Het is allemaal al heftig genoeg en ik zit flink doorheen.”


“Ik wil dit delen omdat ik altijd open ben geweest over onze relatie. Ik ga me richten op mezelf, mijn doelen en het hervinden van mijn kracht.”


“Dit zal niet makkelijk zijn, want ik ben de liefde van mijn leven kwijt. Ik moet verder. Op dit moment doe ik wat goed voelt, dus ik zal minder actief zijn dan normaal. Maar ik hoop snel bij jullie terug te zijn. Liefs, Annebel.”


Volgers hebben echter opgemerkt dat het statement van Annebel opvallend veel lijkt op dat van de Britse realityster Molly-Mae Hague.

Vorige week kondigde Molly-Mae, bekend van Love Island, haar breuk met Tommy Fury aan via Instagram, waarbij ze een soortgelijk bericht deelde.

“Echt origineel is Annebel niet,” merkt een volger op in een bericht aan Juicechannel. “Molly-Mae is duidelijk een inspiratie geweest. De tekst is bijna gekopieerd, alleen het deel over hun kind is eruit gelaten.”

Of het statement van Annebel inderdaad gebaseerd is op dat van Molly-Mae, blijft speculatie, maar het heeft zeker de aandacht van haar volgers getrokken.

Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd. Annebel deelde het nieuws…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven