Opmerkelijke Foto van BenB Vol Liefde-Els zorgt voor veel vraagtekens: Echt of AI?

WhatsApp Image 2024 08 20 at 084025jpg

Een foto van Els, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert Jan te veroveren, zorgt momenteel voor veel discussie op sociale media.


Discussies over de echtheid van deze afbeelding doen de ronde en velen vragen zich af of het een authentieke foto is of dat er kunstmatige intelligentie aan te pas is gekomen.


De betreffende foto, gedeeld op het platform X (voorheen Twitter), toont Els terwijl ze een geweer vasthoudt. Volgens het bijschrift zou de foto uit 2002 stammen.


Ondanks de duidelijke herkenbaarheid van Els op de foto, is er twijfel gerezen over de authenticiteit ervan.


Sommigen suggereren dat de foto misschien gemaakt is met behulp van AI-technologie. Een gebruiker maakte een woordspeling bij de foto en schreef: “Shoot or Els”.


In het nieuws was recent Els nadat Robert Jan haar tijdens B&B Vol Liefde onverwachts naar huis stuurde, wat bij veel kijkers en ook bij Els zelf een diepe indruk achterliet.

Na het vertrek was Els duidelijk aangedaan, en Robert Jan leek ook te twijfelen aan zijn keuze. Tijdens een interview met RTL Boulevard deelde Els haar gevoelens over dit moment:

“Ik denk dat hij wel gevoelens voor me had,” gaf ze toe. Het verwerken van het afscheid was niet eenvoudig, zei ze verder: “Ja, zeker. Dat was heel lastig,” aldus Els.

Ondanks haar vertrek blijven fans hopen dat Els mogelijk terugkeert in het programma. Zelf lijkt ze deze speculaties te voeden met hints op haar Instagram-account.


Ze deelde eerder deze week een bericht met de woorden: “Er gaat nog een hoop gebeuren, dus… Blijven kijken naar B&B Vol Liefde en naar De Reünie op 12 september!”


Of Els weer te zien zal zijn in B&B Vol Liefde, zal de tijd uitwijzen, maar één ding is zeker: ze blijft onderwerp van gesprek, zowel op televisie als op sociale media.


De mysterieuze foto voedt alleen maar de nieuwsgierigheid en belangstelling rondom haar persoon.

Een opvallende foto van Els, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde waar ze probeerde het hart van Robert…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven