John Williams geschokt door heftig drama achter de schermen van Help, Mijn Man is Klusser!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 075355 1jpg

Er heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan achter de schermen van het populaire televisieprogramma Help, Mijn Man is Klusser.


John Williams, de presentator, heeft een schokkend verlies geleden na de dood van een man met wie hij jarenlang heeft samengewerkt. Williams zegt: “Ik ben me rot geschrokken,”.


Het programma had een langdurige samenwerking met vloerbedrijf Vloerloods uit Kampen, eigendom van Patrick.


De samenwerking kwam abrupt ten einde toen Patrick zijn compagnon Fatih eind vorig jaar neerstak.


Volgens weekblad Story heeft Fatih zich schuldig gemaakt aan een ernstige beschuldiging: hij zou de vrouw van Patrick hebben verkracht.

In een interview met het weekblad toonde John Williams, die een goede werkrelatie had met Patrick, zijn verbijstering: “Zoiets verwacht je niet,”.

Hoewel Williams meldt dat hij Patrick kende van hun samenwerking voor Help, Mijn Man is Klusser, had hij minder interactie met Fatih, die hij slechts twee keer ontmoette.

”Ik ken Patrick van het werk, hij werkte af en toe voor Help, Mijn Man is Klusser. Fatih kende ik niet goed, ik heb hem slechts twee keer gezien.”

John voegde eraan toe: ”Hij hielp bij ons programma. Maar dit is gewoon ontzettend heftig. Het is spijtig, er zijn alleen maar verliezers. Dat is een cliché, maar daar kom je wel op uit. Alles is heel triest.”

Achter de schermen van het populaire televisieprogramma Help, Mijn Man is Klusser heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan. Een man…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven