BenB Vol Liefde Malgosia doet onthulling: ‘Ik ben nou eenmaal een opvallend figuur’

WhatsApp Image 2024 08 16 at 113800jpg

In een recent interview heeft Malgosia, deelnemer aan BenB Vol Liefde, gereageerd op de geruchten die rondgingen over haar. Ze onthult dat ze benaderd is voor een realityserie over haar leven.

Zonder spijt kijkt Malgosia, die bekend werd door haar poging het hart van kasteelheer Albert te veroveren, terug op haar deelname aan het programma.

”Ik heb, denk ik, veel kijkers vermaakt. Ik ben nu eenmaal een opvallende persoonlijkheid,” vertelt ze aan weekblad Party.

Het idee voor een eigen serie is al in bespreking. “Er wordt momenteel zelfs gedacht aan een serie over mijn leven. Of ik dat wil, weet ik nog niet,” zegt Malgosia.

Zij waardeert zeker de aandacht die ze momenteel krijgt. “Mensen herkennen me op straat en spreken me aan.

“Ik heb er echt geen enkele moeite mee. Ik schaam me nergens voor.”

In de media stoort het Malgosia echter dat haar verleden zoveel aandacht krijgt. Recentelijk kwam aan het licht dat Malgosia tien maanden in de gevangenis heeft doorgebracht vanwege betrokkenheid bij drugshandel.

“Ze was lid van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” beweerde een bron tegen weekblad Story.

Malgosia erkent haar verleden, maar benadrukt: “Het is al jaren geleden, maar het blijft wel voor altijd aan mij kleven. Op dat gebied heb ik levenslang. Daar kom ik niet onderuit.”

Daarnaast circuleren er verhalen over een grote schuld die ze zou hebben. “Ik vind het vervelend dat er nu plotseling wordt beweerd dat ik aanzienlijke schulden heb. Dat is echt totale onzin,” verklaart Malgosia.

Na de recente geruchten rondom haar persoon heeft B&B Vol Liefde-deelneemster Malgosia zelf van zich laten horen. In een interview…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven