Fraaie video: Stomdronken Jake Paul kan amper op zijn benen staan bij verlaten van restaurant!

jjjpg

Tijdens de recente Olympische Spelen in Parijs maakten Jake Paul en Jutta Leerdam een opvallende verschijning. Naast het bijwonen van wedstrijden van Nederlandse en Amerikaanse sporters, genoten ze van de luxe in de Franse hoofdstad.

Er werden foto’s gemaakt en gedeeld op sociale media, waarbij Jutta kritiek kreeg voor haar commentaar op de kleding van de Nederlandse sporters.

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

Zo gaf ze aan dat de huidige outfit van TeamNL niet helemaal haar stijl is.

Jutta Leerdam heeft er geen plezier meer in: ‘Ik ben mezelf niet meer’

In een voorstel zei Jutta: “Een ding: we moeten echt werken aan de kleding, TeamNL. Mag ik helpen met de designs voor Milaan?”

Jutta Leerdam gaat door een zware periode en staat telkens op het punt van huilen

Bij goedkeuring van haar voorstel zouden sporters op de Olympische Winterspelen mogelijk gekleed gaan in designerkleding, zoals Balenciaga-schoenen van 800 euro, Hermes-broekjes van 1200 euro en wellicht een Louis Vuitton-shirt van 600 euro.

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Terwijl Jutta meestal binnen de lijntjes kleurt, is dat met haar vriend Jake Paul vaak anders. Jake, die online en in Amerika bekendstaat als ‘problem child’, heeft zelfs een Netflix-documentaire met de titel The Problem Child.

Jutta Leerdam wordt van alle kanten gewaarschuwd:

Hij staat erom bekend zo nu en dan de controverse op te zoeken, en dat bleek ook tijdens hun verblijf in Parijs.

Jake Paul scoort punten door video online te zetten van de blote kadetten van Jutta Leerdam!

Op de laatste avond van de Olympische Spelen vierden veel sporters hun overwinningen in restaurant L’Avenue.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken'

Eenmaal aanwezig, moest Jake door zijn beveiliging uit het restaurant worden begeleid vanwege overmatige dronkenschap. Er werden video’s van hem gemaakt terwijl hij in die staat verkeerde vanuit verschillende hoeken.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken'

Hoewel dit gedrag voor Jake waarschijnlijk niets nieuws is gezien zijn reputatie als problematisch, zou dit wellicht Jutta’s imago kunnen schaden.

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben onlangs voor opschudding gezorgd in Parijs tijdens de Olympische Spelen. Het duo was niet alleen aanwezig…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven