Deze angstaanjagende gebeurtenissen staan ons te wachten volgens waarzegster Baba Vanga!

babajpg

Alhoewel de wereldberoemde waarzegster Baba Vanga al vele jaren geleden is gestorven, blijven haar voorspellingen tot op de dag van vandaag de gemoederen bezighouden.

Vangelia Pandeva Gushterova, zoals ze eigenlijk heette, overleed in 1996, maar haar visioenen hebben sindsdien hun plek in de geschiedenis behouden.

Baba Vanga, ook wel bekend als de Nostradamus van de Balkan, raakte op twaalfjarige leeftijd blind. Desondanks ontwikkelde ze een opmerkelijke gave: het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, zelfs gebeurtenissen die zich ver na haar eigen dood zouden voordoen.

Wat Baba Vanga zo bijzonder maakt, is dat veel van haar voorspellingen helaas later werkelijkheid leken te worden.

Één van haar meest bekende voorspellingen betrof 9/11. Jaren voor de aanslagen zou ze hebben gezegd:


“Twee metalen vogels zullen neerstorten op onze Amerikaanse broeders, wolven zullen huilen vanuit de struiken en het bloed van de onschuldigen zal in de rivieren stromen.”


Haar voorspellingen hebben velen serieus genomen, ondanks de mysterieuze aard ervan.


Baba Vanga heeft ook verschillende ingrijpende gebeurtenissen voor de toekomst voorspeld, met enkele waarvan vermoed wordt dat ze snel zouden kunnen plaatsvinden.


Hier volgen enkele van haar voorspellingen, met de jaartallen waarop ze volgens haar zullen plaatsvinden:

In het jaar 2028 werd voorspeld dat we volgens Baba Vanga contact zouden maken met Venus om nieuwe energiebronnen te ontdekken.

2033: Er wordt voorspeld dat de poolkappen zullen smelten, resulterend in een drastische toename van de zeespiegel.

2076: Volgens Baba Vanga zal het communisme tegen die tijd de overheersende ideologie wereldwijd worden.

2130: Naar verluidt zal de mensheid tegen die tijd contact maken met buitenaardse beschavingen, hoewel sommige wetenschappers denken dat dit al in 2036 zou kunnen gebeuren.

2170: Voorspellingen geven aan dat een wereldwijde droogte zal uitbreken, met duizenden slachtoffers tot gevolg.


3005: Op Mars zou een verwoestende oorlog uitbreken.


3797: De aarde zal worden vernietigd, en de enige manier om te overleven is door naar een andere planeet te verhuizen.


5079: De wereld zou officieel tot een einde komen. Het is onduidelijk hoe dit zich verhoudt tot de voorspelde vernietiging van de aarde in 3797 of wat er in de tussenliggende duizend jaar gebeurt.


Volgens deze voorspellingen heeft de mensheid nog 3055 jaar te gaan, mits deze voorspellingen uitkomen. Of deze visioenen werkelijkheid worden, blijft echter een mysterie dat alleen de tijd zal onthullen.

De wereldberoemde waarzegster Baba Vanga mag dan al jaren geleden zijn overleden, haar voorspellingen blijven de gemoederen bezig houden. Vangelia…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven