Echtpaar teleurgesteld in Tui: Vakantie vroegtijdig afgebroken door deze ellende!

epjpg

In een vijfsterrenresort moest een stel hun geplande vakantie van drie weken eerder beëindigen vanwege de geur van riool in hun kamer en het voortdurende lawaai van technomuziek bij het zwembad.

Rosie (52) en Clive Murray (65) uit Macclesfield, Cheshire hadden hun all-inclusive verblijf geboekt in Hotel Riu Touareg op het eiland Boa Vista in Kaapverdië via TUI.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

De vakantie die bedoeld was om te ontspannen, veranderde al snel in een grote bron van frustratie voor het stel.

Clive, een voormalige luchtlandingstechnicus in het Britse leger, was verbijsterd over de slechte staat van hun hotelkamer.

De kamer had een rioolgeur, de douchekop was kapot en de spoelknop van het toilet viel voortdurend van de muur.

Hoewel ze meerdere klachten indienden bij TUI-vertegenwoordigers ter plaatse, werd er niets ondernomen om de problemen op te lossen.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Tijdens lange wandelingen langs het strand probeerde het stel te ontsnappen aan de overlast, maar na twee weken besloten ze dat het genoeg was.


Nadat ze vijf nachten eerder dan gepland het hotel verlieten, boekten ze een Airbnb in Sal Rei, de grootste stad van het eiland.


Clive en Rosie, die meer dan £3.000 aan hun vakantie uitgaven, voelden zich in de steek gelaten door het gebrek aan actie van TUI.


Ondanks hun pogingen om hun verblijf te verbeteren, bleef hun vakantie een teleurstelling. Clive benadrukte dat hij na deze ervaring nooit meer met TUI zal boeken.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Nadat ze gehoopt hadden op een ontspannende vakantie na een stressvolle periode, werden ze in plaats daarvan geconfronteerd met voortdurende ongemakken en geluidsoverlast.


Een stel heeft hun drie weken durende vakantie in een vijfsterrenresort vroegtijdig afgebroken vanwege de geur van riool in hun…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven