Monica Geuze op zoek naar personal assistent: Takenlijst is nogal opvallend en bizar!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Om haar persoonlijke taken beter te kunnen managen, heeft Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, besloten op zoek te gaan naar hulp.

Van oorsprong was Monica Geuze een vaste dj van Ronnie Flex en groeide snel in populariteit dankzij onder andere haar relatie met Lil Kleine, en tegenwoordig is ze een succesvolle YouTuber.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

In januari 2023 besloot ze echter te stoppen met haar dagelijkse vlogs om meer privacy te creëren.

Hoewel Monica nog sporadisch presentatieopdrachten aanneemt, ligt haar focus nu voornamelijk op haar eigen bedrijf, waaronder het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Met haar drukke influencer-bestaan waarin ze veel tijd kwijt is, heeft Monica besloten een personal assistent in te schakelen om haar te ondersteunen bij haar dagelijkse verplichtingen.

Monica kan wel wat hulp gebruiken in haar drukke leven, of het nu gaat om boodschappen doen, de auto door de wasstraat rijden, of het schrijven van kaartjes naar vrienden en familie.

Monica is op zoek naar iemand die 16 tot 24 uur per week kan werken en taken zoals pakketjes ophalen en brengen op zich kan nemen.

Op vacaturevia.nl is de vacature voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze te vinden, met een gevarieerd takenpakket dat een kijkje biedt in de dagelijkse taken die Monica graag uit handen geeft.

Je helpt met het organiseren van dingen zoals verjaardagen, feestjes, etentjes thuis etc. Je regelt alles rondom het huis.”

“Denk aan de tuinman, klusjesman etc. Je regelt alles rondom de auto. Denk aan het plannen van afspraken voor reparaties de wasstraat en tanken etc.”


”Het uitvoeren van huishoudelijke taken, zoals het brengen van kleding van en naar de stomerij en het doen van boodschappen, behoort tot de verantwoordelijkheden.”


”Bloemen en kaartjes versturen naar vrienden en familie op belangrijke dagen en pakketjes halen en brengen naar pakketpunten/kantoor zijn ook deel van de taken.”


Reality.FBI heeft gemeld dat de takenlijst voor deze functie is aangepast.


Vanaf nu zal Monica zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het versturen van kaartjes en bloemen naar vrienden en familie.

Een volger heeft gereageerd op de vacature met de opmerking: “Salarisindicatie 500 euro. En vanaf 18 jaar met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.” Dit valt inderdaad op.


Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven