Slecht nieuws voor klanten ING: Ook dit gaat er vanaf 1 september verdwijnen bij de bank!

WhatsApp Image 2024 07 26 at 102129jpg

Er staat een ingrijpende verandering op stapel bij de ING Bank die een grote impact zal hebben op klanten die betalen met hun mobiele telefoon.

Met ingang van 1 september 2024 zullen klanten niet langer contactloos kunnen betalen via ING Mobiel Betalen. Vanaf die datum zal contactloos betalen alleen mogelijk zijn via Google Pay.

Klanten die regelmatig de ING-app gebruiken op hun mobiele telefoon hebben mogelijk al een melding ontvangen over deze verandering. In de melding wordt aangegeven dat de dienst ING Mobiel Betalen vanaf september 2024 niet meer beschikbaar zal zijn.

Dit betekent dat vanaf dat moment klanten niet meer met hun mobiele telefoon kunnen betalen in winkels en andere locaties die contactloos betalen accepteren via de ING-app.

Vanaf nu is het ook niet meer mogelijk om ING Mobiel Betalen te activeren. Klanten die nog niet zijn overgestapt, zullen op zoek moeten naar een alternatief voor het gemak van mobiel betalen waar ze aan gewend zijn.

ING benadrukt hierbij Google Pay als de nieuwe standaard voor mobiel betalen en stelt dat het

Google Pay wordt binnenkort “nog eenvoudiger” voor klanten met een Android-telefoon, benadrukt ING de snelheid, het gemak en de vertrouwde veiligheid van de service.

Google Pay biedt het voordeel dat klanten al hun betaalpassen, zowel bankpassen als creditcards, kunnen beheren in één app, de Google Wallet, wat zorgt voor gecentraliseerd en vereenvoudigd betaalmethodenbeheer.

1. Ondanks de voordelen zijn veel klanten hier niet blij mee….
2. Een drastische wijziging vanaf september!
3. Klanten die nog niet zijn overgestapt zullen een alternatief moeten zoeken.
4. Niet fijn dat dit gaat verdwijnen!
5. Een ingrijpende wijziging aan die een grote impact zal hebben op klanten

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven