Bijzondere beelden van vakantie op Tenerife: Ligbedden race start iedere ochtend om acht uur!

bedjejpg

Met de zomervakantie in volle gang zijn veel Nederlanders naar het buitenland gereisd om te genieten van een welverdiende vakantie.

Sommigen gaan kamperen, anderen trekken eropuit met de camper en vooral gezinnen kiezen voor een hotel met alle luxe, waaronder een zwembad.

Hotel Bitácora, een viersterrenhotel in Playa de las Américas, Tenerife, staat bekend als een uitstekende keuze voor gezinnen.

Het hotel biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals twee restaurants, buitenzwembaden, een kinderzwembad, een fitnessruimte en een bar met live entertainment.

Bezoekers prijzen de netheid, de ruime kamers, het behulpzame personeel en de gunstige ligging nabij stranden en lokale attracties.


In het algemeen blijft het hotel goed beoordeeld, ondanks enkele opmerkingen over de voedselkwaliteit en het reserveren van ligbedden.


Maar laten we dat ‘ligbedden’ punt eens nader bekijken. Het zwembadgedeelte van Hotel Bitácora opent namelijk precies om 8 uur ‘s ochtends.


Niet een minuut eerder of later, maar stipt om 8 uur. En dan gebeurt dit… Het is maar waar je zin in hebt tijdens je vakantie.


Dit is geen budgethotel, maar een plek waar je flink voor betaalt, om vervolgens te moeten rennen voor een ligbedje. Waanzin.


1. Lekker ontspannen aan het zwembad, maar eerst een bedje scoren hahaha!
2. Het is maar waar je zin in hebt iedere ochtend:
3. Niet alleen in dit hotel maar ook elders is er de ligbedden-race!
4. Een duur hotel waar je wel moet rennen voor een ligbedje:
5. Dit is toch complete waanzin: veel geld betalen en dan nog strijden voor bedje

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven