Grote problemen voor voormalig soapie acteur: Dakloos en meer dan een ton schuld!

WhatsApp Image 2024 07 21 at 153636jpg

Jimmy Geduld, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, verkeert momenteel in zware tijden. De acteur is al anderhalf jaar dakloos en heeft te maken met twee rechtszaken tegen hem, aldus weekblad Weekend.

Na zijn ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden wegens een drugsverslaving, deelt Jimmy zijn verhaal over deze moeilijke periode in de podcast OpJagt.

“Ik ben naar een burn-outkliniek gegaan in Zuid-Afrika, althans, dat was de bedoeling. Dat had een van de investeerders in mijn verslavingsbedrijf geregeld. Maar ik kwam terecht in een verslavingskliniek. Er was verder geen plaats. Terwijl ik al lang clean ben.”

Zijn zusje heeft uiteindelijk financieel bijgesprongen, waardoor Jimmy in staat was Zuid-Afrika te verlaten en bij haar in te trekken.


”Kort maar krachtig over zijn voormalige gebruik: ”Ik werd een monster. Dan moest je niet bij mij in de buurt zijn.”


”Het ging echt goed mis toen hij te horen kreeg dat zijn vriendinnetje ‘half werd aangerand’ door haar ex-vriend, ging het helemaal fout. Geduld besloot naar de kroeg te gaan.”


”In de kroeg pakte hij de man bij zijn strot. ”Nog één vinger aan mijn vrouw! Ik ga nu je kop breken, je poten en elk bot in je lijf.” Vervolgens knalde hij hem “drie keer met zijn kop dwars door die gokkast heen.””


”Daarna bracht Jimmy nog veertien maanden door in de ziektewet. Tevens ging zijn verslavingskliniek ook nog eens failliet in 2021.”


Te midden van twee dreigende rechtszaken wordt 114.000 euro geëist door schuldeisers, terwijl geld schaars is.


Een ex-medewerker onthulde recentelijk dat hij zijn dagen doorbrengt op een krap zoldertje bij zijn zus, zonder huis, werk of relatie.

1. Schuldeisers zitten achter hem aan en willen 114.000 euro zien.
2. Hij mag bij zijn zusje wonen op een piepklein zoldertje…
3. De periode waar hij doorheen gaat is extreem moeilijk..
4. Twee rechtszaken op zijn bordje en geen eigen woning…
5. Zijn leventje bestaat uit heel veel zorgen en onzekerheid..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven