Dame trouwt man met een maatje meer: ‘Iedereen beweerde dat ik een golddigger was’

sijpg

Sienna Keera, 27, verhuisde vanuit Sydney in Australië helemaal naar Londen om bij haar man George Keywood te wonen. Hun relatie is gelukkig, maar ze moeten wel omgaan met gemene opmerkingen op internet.


Een vrouw verhuisde vanuit Australië om bij haar vriend te zijn, nadat ze interesse in hem had getoond in privéberichten, en reageerde op mensen die beweerden dat ze alleen bij hem was vanwege zijn rijkdom.


Sienna Keera, 27, uit Sydney, ontmoette George Keywood nadat ze onder de indruk was van zijn personage in de Britse documentaire People Just Do Nothing.


Nadat ze de komedie had gezien over een piratenzender genaamd Kurupt FM, voelde Sienna zich aangetrokken tot het personage Craig, gespeeld door George.


Sienna vertelde haar verhaal aan het tijdschrift Take 5 en beschreef hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”


Na ontmoeting in 2018, zijn de twee nu getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, Oliver.


Echter, dagelijks worden ze lastiggevallen door mensen die geloven dat Sienna onmogelijk van George kan houden.


De twee delen fragmenten van hun relatie op TikTok en krijgen reacties die suggereren dat het allemaal gewoon een ‘publiciteitsstunt’ is.


Sienna deelde dat iemand haar had verteld: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”


Sienna onthulde dat zij degene was die George als eerste benaderde, ondanks de verkeerde aannames van de trollen.


Na het bekijken van zijn show voelde Sienna zich steeds meer tot George aangetrokken. Ze vond hem op Instagram en besloot hem een bericht te sturen waarin ze hem vertelde dat ze hem hilarisch vond.


George antwoordde tot haar verbazing en al snel werd het gesprek tussen hen flirterig, volgens Sienna.


“Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zoveel gemeen hadden.”

Sienna en haar vriendin ontdekten al snel hun gedeelde creativiteit en ambitie om succesvol te zijn, wat de fundering legde voor hun relatie.

Toen Sienna’s vriendin hun reis naar Europa moest annuleren, besloot Sienna alleen naar Londen, Amsterdam en Parijs te reizen.

Haar doel was om George voor het eerst te ontmoeten tijdens haar verblijf in het Verenigd Koninkrijk.

Ze stuurde George een berichtje voorafgaand aan haar aankomst in Londen, regelde een ontmoeting en nodigde hem uit naar haar AirBnB.


Terwijl ze probeerde te herstellen van haar jetlag, herinnert Sienna zich dat ze de volgende dag erg zenuwachtig was toen ze op George wachtte.


Maar zodra ze de deur voor hem opendeed, voelde ze zich ontspannen.


Gedurende de volgende dagen bezochten ze samen de Tate Modern en leerden ze elkaar beter kennen tijdens maaltijden.


De klik was er meteen en Sienna besloot George uit te nodigen om met haar mee te gaan op haar zes weken durende tour door Europa.

Terwijl ze samen door Frankrijk en Nederland reisden, begonnen ze te praten over hoe hun relatie op afstand zou verlopen als Sienna terug zou zijn in Australië.

George overwoog of hij naar Down Under zou verhuizen, aangezien dit zou betekenen dat hij helemaal opnieuw zou moeten beginnen met zijn acteercarrière.

Na uitgebreide gesprekken besloot Sienna haar leven om te gooien en naar Londen te verhuizen.

Na haar terugkeer in Australië, verzocht ze onmiddellijk een visum voor het Verenigd Koninkrijk aan en informeerde ze haar ouders dat ze permanent naar Londen zou verhuizen.


In haar ontmoeting met George via Skype, nadat de eerste schok voorbij was, vertelt Sienna dat haar ouders hun relatie hebben goedgekeurd.


Nadat ze verhuisd waren, reisden Sienna en George naar Venetië waar hij haar ten huwelijk vroeg. Enkele maanden later werd ze zwanger van hun eerste kind.


Ondanks aanhoudende kritiek van trolls die beweren dat Sienna alleen vanwege de roem bij George is, geeft Sienna toe dat George hier beter mee om kan gaan vanwege zijn ervaring in de showbusiness.


Met de tijd heeft Sienna geleerd hoe ze de nare opmerkingen kan negeren en richt ze zich op de vele steunbetuigingen die ze ontvangt.


“Ik voel echt dat we de kritiek van de haters weerleggen nu we getrouwd zijn. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!”


Ze zei: “Het risico nemen in de liefde zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”


1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt… 2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden.. 3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem… 4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar. 5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven