Bestuurder tractor niet blij: Fietser is niet van plan om opzij te gaan!

boertje 1 1jpg

Soms kunnen verkeersirritaties ons behoorlijk irriteren. Bepaalde frustraties zijn onvermijdelijk, maar het wordt echt vervelend als iemand zich gedraagt alsof de hele weg van hem of haar is.

Dit wordt nog problematischer als je op een fiets zit en denkt dat je een tractor kunt verslaan. Een tractorbestuurder reed op een rustig boerenweggetje.

Alles leek rustig, tot hij een fietser tegenkwam. De fietser hoorde duidelijk de tractor naderen maar deed geen enkele moeite om ruimte te maken.

De fietser blokkeerde de weg volledig, waardoor de tractor niet kon passeren. Je zou denken dat het een kleine moeite is om even opzij te gaan, maar de fietser dacht daar blijkbaar anders over, tot grote ergernis van de tractorbestuurder.

De boer uitte zijn irritatie duidelijk in een video. Hij begreep niet waarom de fietser niet even opzij ging. Probeerde de fietser soms de tractor te verslaan?

Iedereen weet hoe gevaarlijk een confrontatie tussen een fietser en een tractor kan zijn. Het duurde dan ook niet lang

“Voordat de boer zijn camera tevoorschijn haalde en in het Duits een tirade begon.”


“Hoewel de Duitse taal de situatie wat dramatischer doet klinken, is het begrijpelijk waarom de boer zo gefrustreerd was.”


1. De boer is niet blij en besluit alles te filmen:
2. Video van fietser die niet van plan is om te wijken voor boer…
3. Deze boer is niet blij met de fietser die niet opzij wil…
4. De boer gaat even flink tekeer vanwege de fietser…
5. Het zijn niet altijd die vervelende wielrenners mensen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven