Ton Veerkamp enorm bezorgd over vrouw Hanny: ‘Het gaat niet zoals het zou moeten’

WhatsApp Image 2024 07 14 at 121711jpg

In weekblad Party deelt Ton Veerkamp zijn zorgen over de gezondheidssituatie van zijn vrouw Hanny na haar ongelukkige val in januari.


“Het verloopt niet zoals gepland,” aldus zijn opmerking. Hanny, die eerder bekend was van reality-tv, brak begin dit jaar tijdens het winkelen haar pols en een rib.


Op Facebook deelde ze destijds een afbeelding van haar verwonde gezicht. Na deze val werd ze op een zaterdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Ton legt uit dat Hanny nog steeds veel pijn ervaart aan haar arm. “Hanny is onlangs opnieuw geopereerd waarbij ze een stuk bot hebben verwijderd en schroeven hebben geplaatst,” vertelt Ton.


“Het lijkt alsof er een zenuw bekneld zit of iets vergelijkbaars. Na ongeveer een half jaar is haar pols nog steeds niet hersteld zoals verwacht. Het lijkt een eindeloos gebed.”


In de afgelopen jaren heeft Hanny meerdere gezondheidsproblemen ervaren. Een TIA in 2016 en later dat jaar werd ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ontsteking in haar rug.


1. Ton Veerkamp noemt de situatie ‘een gebed zonder eind’
2. Tranen vloeien bij Ton Veerkamp voor de situatie van zijn geliefde…
3. De zorgen blijven toenemen…
4. Er is nog geen verbetering in de toestand van Hanny Veerkamp…
5. “Het voelt als een gebed zonder eind,” aldus Ton Veerkamp

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven