Jongeman (27) smoorverliefd op zijn 74-jarige senior: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

wau 1jpg

De verrassingen van leeftijdsverschillen in liefdesrelaties zijn tegenwoordig niet meer zo verrassend. Meestal kiezen oudere mannen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook volledig tegenovergestelde situaties.

Volgens de 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins, is zij “perfect voor mij” en zijn ze van plan om te trouwen.

Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devonian bij Walmart op de laagste positie werkt.

Ze hebben elkaar online ontmoet en na vier maanden correspondentie hebben ze elkaar voor het eerst in het echt ontmoet.

Devon herinnert zich dat hij Kathy leuk vond tijdens die eerste ontmoeting in het echt. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto’s.

In eerste instantie was de man bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken. Het eerste wat Cathy opviel was: “Ik dacht dat je langer was”. Gelukkig ontstond er meteen een wederzijdse sympathie.

Katie en Devon hebben ondanks hun leeftijdsverschil besloten om een romantische relatie op te bouwen. Ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

De moeder van Devon dacht eerst dat haar zoon een grapje maakte toen hij over hun leeftijdsverschil sprak.

Ondanks dat was de algemene reactie van de Jenkins-kinderen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe partner. Slechts één dochter was tegen hun relatie vanwege Devon’s veganistische levensstijl.

“We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”, zegt Devon.

Het idee dat Katie rijk is en daarom een jongere minnaar heeft, klopt niet. Financieel gezien is ze verre van welgesteld.

“Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn,” geeft de 74-jarige Kathy openhartig toe.


Het paar is ervan overtuigd dat wanneer je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet durven nemen en doen wat jou gelukkig maakt.


1. “Volgens hem leert zijn liefje hem alles, op elk gebied…
2. Voor Devon is zijn Kathy de perfecte vrouw voor hem!
3. Een bijzonder liefdesverhaal tussen jong en oud:
4. Devon is hoteldebotel op zijn vrouw en kan niet meer zonder haar!
5. Het stel maakt nooit ruzie en lost alles samen op

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven