Flink schrikken voor Mart Hoogkamer en vriendin: ‘Er is een onderzoek gestart’

WhatsApp Image 2023 05 11 at 145202jpg

Mart Hoogkamer kreeg recent een onaangename verrassing te verwerken toen zijn huis het doelwit was van een poging tot woningoverval.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Sinds vorig jaar delen Mart en zijn vriendin Jennifer dit huis. Op Instagram deelt hij het schokkende nieuws en de impact ervan op hen.

“De politie is zojuist langs geweest,” begint Mart zijn verhaal. Hij deelt details over de inbraakpoging en het daaropvolgende onderzoek.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

“Er is een onderzoek gestart en de verdachten zijn vastgelegd op beeld, inclusief de grijze auto. Bij ons thuis is nooit iets van waarde te vinden; enkel een getrainde politiehond komt naar binnen.”

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

Wordt vervolgd. Mart lijkt ook een foto van de mogelijke dader te.In haar Instagram-bericht deelde Jennifer haar gevoelens en plaatste daarbij drie woedende smileys. Ze liet aan Shownieuws weten dat ze “oké zijn”, maar dat het incident “wel even schrikken” was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

In juli 2022 kochten Mart en Jennifer samen een huis in Rijnsburg, dat ze grondig lieten verbouwen. Pas in 2023 konden ze eindelijk hun intrek nemen.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Na besloot Jennifer het interieur een complete make-over te geven en zette onder andere de bank, de tv-kast, de stoelen en de tafels te koop.

1. Jeetje wat heftig, moet flink schrikken zijn geweest.
2. Hij laat weten dat de politie is geweest
3. Mart is openhartig over wat er gebeurd is
4. Heftig zeg voor Mart en zijn vriendin!
5. De zanger deelt ook beelden op social media.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven