Vrouw heeft relatie met kermisattractie: ‘We hebben samen een zoontje’

ka 1jpg

“De 46-jarige Gaëlle Engel uit Frankrijk is een zogeheten objectofiel. Engel kan dus verliefd worden op objecten.”

“Maar liefst zeven jaar had ze een relatie met een achtbaan. Deze relatie is nu voorbij, Engel heeft de liefde nu namelijk gevonden in een kermisattractie.”

“Engel was jaren geleden in het Duitse Holiday Park waar achtbaan Sky Scream staat, haar hart begon direct sneller te kloppen bij de eerste ontmoeting.”

“De relatie met Sky Scream was intens. Wanneer ze haar achtbaan bezocht klampte ze zich vast aan de constructie… Urenlang sprak ze tegen de achtbaan.”

Engel’s interacties gingen verder dan alleen praten met de achtbaan; ze voelde opwinding vanaf het moment dat ze contact maakte met Sky Scream.

Helaas werd de relatie beëindigd door externe keuzes. Engel mocht niet langer het park bezoeken omdat medewerkers de geluiden en gesprekken tegen de attractie zat waren.

Engel kreeg een parkverbod, daardoor kon ze haar geliefde attractie niet meer bezoeken. Het was onmogelijk om de relatie voort te zetten.

De wereld zit vol met verschillende attracties en Engel heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden. Haar favoriete kermisattractie staat nu in het Franse Bordeaux.

Haar liefde voor Gravity is groot en deze keer besluit ze om met de attractie te trouwen om hun band te verzegelen.

Ze verspilt geen tijd en beweert zelfs een zoon te hebben met Gravity, die ze beschouwt als haar zelfgemaakte modelversie van een zoon.

Het is echter verdrietig dat haar zoon bij haar woont en daardoor zijn vader zelden ziet. Ze zegt: “Ik ga hem vaak opzoeken en volg hem als hij op tournee is.

Vol passie praat ze over de liefde van haar leven!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven