Zwangere vrouw bedrogen door haar man: Haar zus verwacht een tweeling van hem!

De vrouw in dit verhaal zit in de meest bizarre positie die je je maar kunt voorstellen. Ze is zwanger en zou blij moeten zijn, echter is dit niet het geval.

“Ongeveer twee maanden geleden ontdekte ik dat mijn man mij bedroog met mijn zus” begon de vrouw, maar dit was niet het meest schokkende nieuws.

Zwangere vrouw bedrogen door haar man: Haar zus verwacht een tweeling van hem!

Echter had haar man haar nog iets te vertellen. “Hij vertelde me dat ze zwanger was van een tweeling en smeekte om vergeving.

Hij verwende me met geschenken, bood aan om een ​​appartement voor me te kopen, een nieuwe auto, wat ik maar wilde. Hij zei dat als ze de zwangerschap uitdraagt, hij simpelweg een vader voor de kinderen zal zijn.”

Haar leven viel in duigen en ze wilde dan ook scheiden. Ze wilde een nieuw leven beginnen zonder de twee mensen die haar ontzettend veel pijn hadden gedaan.

Ze voelde zich leeg van binnen en ging er van uit dat dit te maken had met de vreselijke periode waar ze in zat, “totdat ik niet meer ongesteld werd, dus deed ik een zwangerschapstest, die positief was.”

Uiteraard moest ze dit nieuws aan haar man vertellen en tot haar grote verbazing reageerde hij met groot enthousiasme.

“Hij zei dat het een nieuwe start voor ons zou zijn, dat we verder kunnen gaan en ons op ons kind kunnen concentreren.

Hij heeft de meeste dingen die we nodig hebben voor de kinderopvang al gekocht, heeft verloskundigen gezocht voor het geval ik thuis een natuurlijke bevalling wil, en verschillende ziekenhuizen in en buiten de staat om te zien welke het beste voor mij zou zijn.”

De vrouw zit in een lastige positie en weet gewoon niet meer wat ze moet doen. “Ik kan in mijn eentje geen kind betalen, hij helpt me financieel sinds mijn 20e,

ik heb nooit voor mezelf hoeven zorgen, ik ben nooit naar de universiteit geweest omdat ik nooit in mijn leven van hem hoefde te werken.

Ik overwoog niet eens de mogelijkheid dat hij uit mijn leven zou verdwijnen omdat ik zo stom verliefd en arrogant was …

ik had alles wat ik wilde, Ik had een perfect gezin en een perfecte echtgenoot, een perfect huis en een perfect leven.”

Voor het stel was het moeilijk om zwanger te worden en dus had deze onverwachte zwangerschap een cadeautje moeten zijn.

“Waarom nu? Waarom na dit alles? Ik wilde het jaren en nu gebeurt het en ik weet niet eens hoe ik een dak boven het hoofd van mijn baby zal krijgen als ik mijn man verlaat. Elk advies wordt zeer op prijs gesteld.”

Over de auteur

Scroll naar boven