Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Blogmama is misschien een bekende naam voor sommigen, want ze heeft begin 2023 veel aandacht gekregen op sociale media.

Deze 38-jarige blondine, die zich met name richt op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op sociale media heeft vergroot.

Er is de laatste tijd echter minder aandacht voor haar geweest, aangezien ze zwanger is. De vader van het kind is nog onbekend.

Er is geen bekende relatie met hem, volgens de informatie.


Cynthia, bekend als Blogmama, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Ondanks dit, kijkt ze alvast uit naar een nieuwe partner voor na de bevalling.


De lijst met eisen voor een potentiële vriend van Cynthia is niet erg lang. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud. Een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ zijn geen dealbreakers.

Cynthia is op zoek naar iemand met een goed gevoel voor humor en tatoeages zijn een pluspunt, maar geen vereiste.

Ze benadrukt dat haar nieuwe partner niet de rol van vader hoeft over te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.

Het is voor haar belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.

Scroll naar boven