Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een opmerkelijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden waarbij een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, een onconventionele poging heeft gedaan om zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Echter verblijft haar verloofde momenteel in de gevangenis. Haar verhaal, gedeeld op TikTok, heeft inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Nesha’s verloofde, Twinno, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nogMet nog ongeveer een jaar te gaan voordat hij vrijkwam, had Twinno een creatieve maar onconventionele methode bedacht om zijn wens om vader te worden waar te maken.

Onder toezicht van zijn celgenoot verzamelde Twinno zijn sperma in een plastic bekertje en goot het vervolgens over in een broodzakje.

Dit zakje werd door een gevangenismedewerker opgestuurd naar Nesha. Binnen slechts twee dagen ontving Nesha het ‘babymateriaal’ via de postbode.

“`html


Nadat ze een waarzegger en een dokter had geraadpleegd, kreeg ze te horen dat ze ongeveer 10 procent kans op succes had.


Met deze informatie in gedachten wachtte Nesha op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.


Ondanks talloze pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

“`

Uit:

Nesha deelt haar teleurstelling in een emotionele video en zegt: ”Het heeft mijn hart gebroken” en voegt eraan toe, ”Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.”

Nesha heeft besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt, nu ze niet zwanger is geworden. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven