De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel buigt voor dochter Roxeanne!

Enige tijd geleden stonden Rachel Hazes en dochter Roxeanne lijnrecht tegenover elkaar. De zangeres spande een zaak aan omdat ze vraagtekens heeft bij de erfenis van haar vader. Rachel kreeg te horen dat ze haar dochter inzage moest geven in alle stukken die te maken hebben met de erfenis.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel buigt voor dochter Roxeanne!

Roxeanne wil duidelijkheid over de erfenis en heeft twijfels over de afwikkeling van de nalatenschap van haar vader. De rechter vond de vragen die Roxeanne had terecht en dus moest Rachel alle documenten binnen een maand aan haar dochter overhandigen. De deadline is verstreken, heeft Rachel de stukken overhandigd?

De rechter oordeelde dat als Rachel de stukken niet binnen een maand overhandigd, zij een boete moet gaan betalen van 2.500 euro per dag. De advocaat van de zangeres, Bernhard Tomlow, liet een week voor de deadline weten dat de stukken nog niet binnen waren.

,,Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren. Maar we hebben nog niets ontvangen”, zei Tomlow in gesprek met weekblad Story. ,,Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen.”

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer laat aan haar volgers weten dat Rachel inmiddels aan de eisen heeft voldaan. ,,De documenten zijn overhandigd. Nu gaat het team van Rox zich buigen over de inhoud van de dossiers”, aldus Coldeweijer op social media. De kans bestaat dat Rachel haar kinderen nog geld verschuldigd is als blijkt dat de zaken destijds niet goed zijn afgehandeld.

Over de auteur

Scroll naar boven