Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Uit recent nieuws blijkt dat Winston Post, die bekend is van zijn rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, vorige week betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk.

Post, 51 jaar oud, deelde zijn schokkende ervaring met het tijdschrift Story. Hij was op weg naar de boeklancering van Fajah Lourens toen het ongeluk dicht bij zijn huis plaatsvond, bij het oprijden van de snelweg.

Een andere bestuurder, die ook de snelweg opreed, raakte van de weg af en botste tegen de auto van Post.

Toen hij wilde rijden en eigenlijk voorrang had moeten verlenen aan Post, veroorzaakte de bestuurder een botsing door dit na te laten.

Post kwam ongedeerd uit het ongeval, maar hetzelfde kon niet gezegd worden voor de andere bestuurder, die bewusteloos leek in zijn voertuig.

”Ik zag dat hij bewusteloos tegen het raam aan leek te liggen.” De man gaf in eerste instantie geen teken van leven.

Door snel eerste hulp te verlenen en omstanders op te roepen de hulpdiensten te bellen, handelde de voormalige GTST-acteur snel.

Enkele van de omstanders waren toevallig rechercheurs. Ondanks mogelijke rug- of nekletsel slaagde Post erin de man bij bewustzijn te brengen zonder hem te verplaatsen.

Medisch

Het personeel controleerde zowel Post als de andere bestuurder en constateerde dat beiden geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.

Echter, de nieuwe auto van Post werd onherstelbaar beschadigd en is naar verwachting rijp om te laten slopen.

Het verlies van zijn auto betreurde de acteur, die hij slechts enkele weken in bezit had, maar benadrukte de ernst van de schade.

Scroll naar boven