Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

In een recent gesprek met RTL Boulevard gaf de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, Wilfred Genee, aan dat hij openstaat voor een mogelijk vroegtijdig einde van het programma. “Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarmee hij duidelijk maakte dat hij vrede zou hebben met een eventuele afronding van het programma.

Genee reflecteerde op de twee weken vakantie die hij onlangs genoot, een periode die hemTijdens deze periode had Genee geen contact met zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp, maar merkte wel op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ‘talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid. Hij zag Hendriks echter niet als een bedreiging voor zijn positie gezien het succes van het programma. Hij merkte op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ‘talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

“Ik zie dat niet als gescoord,” vertelde Genee in een interview.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Genee sprak over zijn toekomst bij Vandaag Inside en zei: “Als het nu zou stoppen zou ik het ook goedvinden. Het houdt toch een keer op.”


Hij benadrukte dat zowel hijzelf als Derksen, die binnenkort 75 wordt, en Van der Gijp, die 62 is, al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

“Het contract van Genee loopt nog ongeveer anderhalf jaar”, zegt volgens Genee: “Dan is het mooi geweest.” Deze opmerkingen laten doorschemeren dat Genee en zijn collega’s het einde van hun tijd bij Vandaag Inside in zicht hebben.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter…De opmerkelijke carrière van Linda de Mol is mede te danken aan haar tijd bij Vandaag Inside.

Haar loopbaan bij het programma begon als redacteur, waarna ze al snel indruk wist te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

In een gesprek met Voetbal International deelde ze haar visie op succes: “Het is heel simpel: respect dwing je af door hard te werken. Dat is iets dat je overal moet doen, dus.”ook bij hen.”

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

“Ik besteed ook veel tijd aan mijn voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan.” Ze is ook dankbaar voor de begeleiding van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks:

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Van Wilfred vraag ik ook wel advies en dat geeft hij met alle liefde”, en “Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd

Druk op de pijlen om de mening van Vahle over haar interactie met het VI-trio en haar anekdote in Voetbal International te lezen.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Vahle’s interactie met het VI-trio, vooral met Van der Gijp, wordt benadrukt als een ander interessant aspect van haar verhaal.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Ze deelt een anekdote in Voetbal International: “Soms, vlak voordat ik live moet hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Achter de schermen heerst vaak een intensere dynamiek dan op televisie, maar Noa lijkt goed om te kunnen gaan met de scherpe humor van de heren.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Scroll naar boven