Bizarre beelden gaan er rond van nieuwe lover Peter Gillis: ‘instanties betrokken’

Peter Gillis heeft in een aantal interviews bij onder andere Shownieuws, het land kennis laten maken met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout.

Bizarre beelden gaan er rond van nieuwe lover Peter Gillis: ‘instanties betrokken’
peter gillis

Op zijn vakantiepark heeft Peter haar leren kennen en hij heeft zijn relatie met Wendy twee maanden stil weten te houden.

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

Peter heeft vlinders in zijn buik en laat op Instagram zelfs weten dat hij al naar een toekomst met Wendy kijkt: “Family first, maar ik wil dit mooie nieuws nu ook graag met jullie delen!

Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven. Ik heb Wendy in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen!

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Een huwelijk sluiten de twee niet uit en Peter heeft zelfs de afbeelding van zichzelf met Nicol op de welbekende Massa is Kassa-camper is vervangen door een afbeelding van zichzelf met Wendy.

Zelfverzekerde Peter Gillis: ‘Ik kan wel vijfhonderd vrouwen meenemen naar huis’

Niet iedereen is enthousiast ver de nieuwe liefde van Peter, velen denken dat het niet lang gaat duren. Op social media duiken er namelijk steeds meer verhalen op over Wendy.

Verontrustende berichten over nieuwe liefde Peter Gillis: Dit is zorgwekkend!

De mannen van Roddelpraat hebben wat onderzoek gedaan en het blijkt dat ze een verleden heeft met alcoh0l, kinderbescherm!ng, mis handeling en opl!chterij.

Volgens Roddelpraat zouden er zelfs beelden rondgaan van een mogelijke fysieke en mentale m!shandeling van Wendy richting haar kinderen:

Bizarre beelden gaan er rond van nieuwe lover Peter Gillis: ‘instanties betrokken’

Bij al haar 5 kinderen zijn instanties, zoals Jeugdzorg, Safe Thuis en Veilig Thuis betrokken. Er gaan ook video’s rond van fysieke en mentale mishandel!ngen die Wendy uitoefent op haar kinderen.

Verontrustende berichten over nieuwe liefde Peter Gillis: Dit is zorgwekkend!

Alle 5 de kinderen wonen niet meer bij haar.” De mannen van Roddelpraat hebben de desbetreffende beelden niet gedeeld.

Scroll naar boven