Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

Na een afwezigheid keert Wendy van Dijk in 2024 terug op televisie. Haar terugkeer kan mogelijk onderwerp van kritiek worden in de scherpe columns van Angela de Jong.

“Nee, ik ben geen fan,” zegt Angela over Wendy. Er wordt gespeculeerd over een mogelijke nieuwe humorshow voor Van Dijk op SBS 6, waarbij het concept van een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten te zijn.

De nieuwe show zou mogelijk in de trant kunnen zijn van Ushi & Van Dijk, maar dit is nog niet bevestigd.Wendy krijgt deze kans als een laatste poging, ondanks het risico van kritiek van Angela de Jong.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, met een duidelijke wederzijdse antipathie. Een kritische column van Angela kan grote impact hebben op de perceptie van Wendy’s nieuwe show.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma.”

“Ik ben geen fan van Wendy van Dijk. Ik hou niet van mensen die zichzelf niet zijn op televisie. Bij Wendy krijg ik het gevoel dat ze een typetje speelt,” vertelde Angela de Jong.

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers: ‘assistente ging iedereen langs’
Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies: ‘Elke dag ben je onderdeel van ons leven’😥🙏

Angela de Jong heeft een voorkeur voor Caroline Tensen, maar is kritisch

De inzet van televisiezender RTL 4 wordt besproken.

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen: ‘Ik wilde er nooit over praten’

“Sommige mensen gun ik een beter programma. Caroline Tensen, bijvoorbeeld, daar heb ik grote bewondering voor. Zij is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Angela vervolgt: “Om haar nu het woonprogramma Kopen of Slopen te laten presenteren, wat een ratjetoe is.

“Van alles wat we al een keer hebben gezien, vind ik dat dit onder haar niveau is. Ik gun haar een echt goed programma.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’
Scroll naar boven