Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Na het overlijden van de 81-jarige Philip Clements, een voormalige priester, kwam de 30-jarige Roemeen Florin Marin in de schijnwerpers te staan.

Florin was 24 jaar oud toen hij in 2017 trouwde met Philip, die toen 78 was. Na drie jaar huwelijk overleed Philip, wat resulteerde in een aanzienlijke erfenis voor Florin.

In een interview met DailyMail onthulde Florin dat hij maandelijks 2.000 euro ontvangt, evenals een bedrag van ongeveer 170.000 euro en een huis ter waarde van

Na het erven van 120.000 euro, ging Philip, die 50 jaar lang priester was, met pensioen. Hij kwam uit de kast en verhuisde met Florin naar Boekarest, waar ze een huis kochten dat direct op Florins naam werd gezet.

Nadat ze naar Roemenië verhuisden, verslechterde de gezondheid van Philip snel en uiteindelijk overleed hij in een verzorgingshuis.

Florin verklaarde in een gesprek dat zijn rouw slechts 48 uur duurde.

Het duurde even voordat hij kon praten. “Philip zou niet hebben gewild dat ik verdrietig was.”

”Hij zei dat ik vrolijk moet zijn. Dat heeft me veel geholpen bij het verwerkingsproces,” vertelt hij. De houding van Florin heeft kritiek opgewekt van Philip’s familie, die hem beschuldigen van golddigging.

Anthony, de broer van Philip, is woedend en voelt zich beroofd. “Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren,” zei hij.


Florin vond al snel een nieuwe liefde in Jeronimo Jesus de Vega na het overlijden van Philip. Nu is hij verloofd met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53).


Florin, die zichzelf omschrijft als een modeprinsesje, houdt van merkkleding en luxe reizen. Over zijn huidige relatie zegt hij:


“Ik ben een speciale vangst en wil ook zo behandeld worden.” Hoewel hij verloofd is, twijfelt hij over een volgend huwelijk. “Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen,” deelt hij.

Scroll naar boven