Website Nicol Kremers in de lucht: Bizarre bedragen en deze bijzondere loting!

Sinds de breuk met Peter Gillis moet Nicol Kremers haar eigen boontjes zien te doppen en verzint ze diverse manieren om geld binnen te halen.

Website Nicol Kremers in de lucht: Bizarre bedragen en deze bijzondere loting!

Eerder probeerde ze geld te verdienen via het platform TikTok, echter leverde dat niet heel veel op en is zij sinds kort te vinden op OnlyFans.

Is Peter zijn ex Nicolleke aan het pesten? Dit heeft hij met de roze Fiat 500 gedaan!

Afgelopen weekend was de lancering van haar eigen website en daar zijn toch wel een aantal aprte dingen te vinden.

Abonnees Nicol Kremer haken massaal af: ‘krijg je dit laffe gedoe’

Voor een simpel T-shirt met logo vraagt Nicol Kremers de hoofdprijs en tevens is er een loting waarbij men kan mee loten voor een date met Kremers.

Tijdens haar relatie met Peter Gillis had Nicol ook al een website waar zij zulke dingen verkocht. Naar eigen zeggen was het echt haar passie.

Tevens is zij n uook te vinden op OnlyFans en voor een bedrag van 20 euro per maand kunnen fans dan ook pkante foto’s en video’s van haar bekijken.

laten we nog even terug gaan naar haar nieuwe website. De bedragen die we tegen komen zijn absurd, ze vraagt veel geld voor haar items.

Normaliter kost een t-shirt met haar logo erop 139,99 euro… echter is deze nu scherp afgeprijsd naar 69 euro.

Tevens lijkt het er op dat ze op zoek is naar een nieuwe liefde, tot op heden heeft ze na de breuk met Peter, maar weinig geluk in de liefde.

Peter Gillis kan onmogelijk in zijn kasteel gaan wonen: ‘Ik hou jullie op de hoogte’

Nicolleke is dol op aandacht en dol op mannen en dus heeft ze nu een briljant idee bedacht, namelijk het verloten van een date.

Website Nicol Kremers in de lucht: Bizarre bedragen en deze bijzondere loting!

Mannen die interesse hebben in een date met Nicol kunnen voor vijf euro een lootje kopen. Binnenkort zal er 1 winnaar gekozen worden.

Scroll naar boven