Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Man laat zich transformeren naar vrouwelijke draak: Maak kennis met Eva Medusa!

Er zijn mensen in de hedendaagse wereld die zich niet helemaal zichzelf voelen, in een tijd waar persoonlijke identiteit steeds meer ruimte krijgt voor expressie.

Sommigen ervaren het gevoel een totaal ander persoon te zijn dan hun fysieke verschijning suggereert. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om een lichaam te creëren waarin mensen zich wel thuis voelen.

Vroeger werden de termen ‘ombouwen’ en ‘verbouwen’ voornamelijkTegenwoordig roepen ze steeds vaker associaties op met de LHBTQ+ gemeenschap, terwijl ze voorheen geassocieerd werden met vastgoed.


De leden van de LHBTQ+ gemeenschap hebben door hun inzet en aandacht het onderwerp prominenter weten te maken, ook al zijn ze altijd aanwezig geweest.


Er is nu meer openheid en acceptatie over deze gevoelens, wat ook heeft geleid tot mensen die zich helemaal niet als mens identificeren.

“`html
Lekker Dan Image 1

In de afgelopen tijd zijn er unieke gevallen waargenomen, zoals iemand die zichzelf identificeerde als een huiskat en een ander persoon, Toco, die €15.000 uitgaf om op een hond te lijken.

Lekker Dan Image 2

De vooruitgang binnen de medische wetenschap stelt mensen in staat om zichzelf op manieren te transformeren die vroeger ondenkbaar waren.

Lekker Dan Image 1

“`


Een vrouw die zich niet blank, maar juist donker voelde, is een opvallend voorbeeld. Zij heeft haar huidskleur laten aanpassen.


Een ander opmerkelijk geval is Richard Hernandez, die zich niet als een man maar als een vrouwelijke draak identificeerde. Hij heeft een transformatie ondergaan voor een bedrag van €60.000. Zijn transitie begon met de overgang naar vrouw en vervolgens zette hij zijn transformatie voort.Eva Tiamat Medusa, voorheen bekend als Hernandez, onderging operaties om haar oren te laten verwijderen en haar tong te laten splitten. Hiermee wilde ze een meer drakenachtige uitstraling bereiken, aangezien draken, als reptielen, een gespleten tong hebben.


Bovendien liet ze 18 ‘schubben’ onder haar huid implanteren om een meer drakenachtige textuur te creëren. Daarnaast heeft ze haar transformatie voltooid met honderden tatoeages.


Hierdoor staat zij nu ook bekend als Eva Tiamat Medusa.De verhalen van de vrouwelijke draak tonen de ongelooflijke lengtes waar mensen naar streven om hun ware zelf te belichamen.

Scroll naar boven