Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

De 30-jarige Carrie heeft een onverwachte wending meegemaakt in haar relatie met Randy, die 63 jaar oud is. Het koppel heeft elkaar een aantal jaar geleden leren kennen via Tinder en heeft een uniek liefdesverhaal.

In eerste instantie had Carrie haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar, met als specifiek doel het vinden van een welgestelde man.

Carrie was open over haar initiële intenties. Ze zei: ”Ik dacht aan een zakelijke transactie.Toen ik Randy ontmoette, dacht ik meteen aan geld. Mijn plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan.

Haar gevoelens voor Randy evolueerden echter, en hun relatie transformeerde van een financiële arrangement naar oprechte liefde.

Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, deelde Carrie haar waardering voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.


Randy bleef betrokken ondanks een communicatiepauze, waarin Carrie haar leven probeerde te stabiliseren.


Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die destijds geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zei: ”Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”

Na meer dan een jaar van online communicatie, besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks de tienduizenden euro’s die Randy in die periode aan Carrie had besteed.

Carrie geeft toe dat ze zich schuldig heeft gevoeld over de situatie. Nu beweert het stel, na drie jaar samen te zijn, dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.

De dynamiek tussen Carrie en Randy is veranderd, ondanks dat ze nog steeds ‘zakgeld’ van hem krijgt vanwege haar uitgavenpatroon. Ze vertelt: “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”

Het grootste deel van haar geld besteedt ze aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

Scroll naar boven