Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Jane, 40 jaar oud, is ontroostbaar nadat ze in de telefoon van haar partner berichten heeft ontdekt waarin hij vreselijk over haar sprak.

Jane Lewis uit New Jersey mocht met toestemming in de telefoon van haar man kijken. Wat ze daar las, maakte haar van streek. De berichtjes die haar man naar zijn vriend stuurde, waren verschrikkelijk.

Jane vertelde aan Kennedy News: “Ik scrollde door zijn berichten om te zien met wie hij in gesprek was. Toen zag ik een gesprek waarin hij…”

“Tussen hem en zijn beste vriend is er vaak niet veel communicatie”, zegt Jane. “Ik hoefde niet lang te scrollen voordat ik zag hoe hij me omschreef.”


“Toen ik zag wat hij stuurde, schrok ik ontzettend”, vervolgt Jane. “Hij schreef aan zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, en noemde me een ‘lelijke stinksnol’ waarmee hij niet naar bed wilde.”


“Maar hij ging nog veel verder, hij noemde me een goedkope h*er die wanhopig was en beweerde dat ik hem al had gevraagd om bij mij in te trekken zonder dat hij met me naar bed was geweest.”

“Ook liet hij zijn vriend weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper zijn dan ik.” In de volgende berichten schreef hij vervolgens een heel ‘actieplan’.”

“Dat ging over hoe…”

Jane verklaarde dat haar man haar vertelde dat hij haar een tijdje zou gebruiken om haar vervolgens te dumpen, met de bedoeling haar gelukkig te maken.


Als moeder van drie kinderen en al zes jaar getrouwd, besloot Jane hem te confronteren met wat ze had gelezen.


Haar man heeft toegegeven dat hij zich enorm schaamt en zijn spijt heeft betuigd. Hij was diepbedroefd en bood zijn excuses aan.


Op een negatief zelfbeeld gooide hij het en hij heeft me gevraagd om hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik weet het niet.


Je schrijft dit niet zomaar, zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.’


AlsWanneer iemand zulke dingen over je schrijft, gaat dat in je hoofd zitten. Dan is je zelfvertrouwen helemaal weg. En dat is niet het enige. Ook begin ik te twijfelen over ons huwelijk.

Als ik dit eerder had gelezen, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.

Scroll naar boven