Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

Vrouw heeft relatie en zoon met kermisattractie: ‘Ik bezoek hem regelmatig’

Gaëlle Engel, een 46-jarige vrouw uit Frankrijk, is wat bekend staat als een objectofiel, wat betekent dat ze verliefd kan worden op objecten.

Ze had maar liefst zeven jaar lang een relatie met een achtbaan. Deze relatie is nu voorbij, want Engel heeft nu haar liefde gevonden in een kermisattractie.

Jaren geleden bevond Engel zich in het Duitse Holiday Park waar de achtbaan Sky Scream staat. Haar hart begon direct sneller te kloppen bij hun eerste ontmoeting.

Tijdens haar bezoeken aan de achtbaan Sky Scream was de band intens. Ze klampte zich vast aan de constructie en praatten urenlang tegen de attractie.

Haar connectie met Sky Scream ging verder dan alleen praten. Engel raakte ook opgewonden zodra ze contact maakte met de achtbaan.

Helaas kwam er een einde aan deze intense relatie.

Na de keuze van anderen, werd Engel niet langer welkom in het park vanwege haar gekreun en geklets tegen de attractie. De medewerkers besloten haar een toegangsverbod op te leggen, waardoor ze haar geliefde niet meer kon bezoeken. Hierdoor zag ze zich genoodzaakt om de relatie te verbreken.

Gelukkig zijn er talloze andere attracties in de wereld en Engel heeft inmiddels alweer liefde gevonden. Haar nieuwe geliefde is namelijk te vinden in het Franse Bordeaux, waar een kermisattractie op haar wacht.

Haar grote liefde is Gravity en deze keer is ze van plan om met deze attractie te trouwen.

Ze neemt geen halve maatregelen, want ze beweert zelfs een zoon te hebben met Gravity, die ze haar zelfgemaakte modelversie noemt.

Het treurige is echter dat haar zoon thuis woont en zijn…Het komt voor dat ik mijn vader niet vaak kan zien. Hij zei: “Ik bezoek hem regelmatig en volg hem als hij op tournee is.”

🇬🇧
#frontpagestoday
#UK
@dailystar
pic.twitter.com/ZMO9QyvnPP

— 𝙵𝚛𝚘𝚗𝚝 𝙿𝚊𝚐𝚎𝚜 𝚃𝚘𝚍𝚊𝚢 📰 (@ukpapers)
September 3, 2023

Scroll naar boven