Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” biedt een intieme inkijk in de unieke relatie van Coral en Illias, waarbij onconventionele koppels centraal staan.

Dit programma staat bekend om het in beeld brengen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.

Coral, bij geboorte geclassificeerd als vrouw, identificeert zichzelf nu als non-binair. Deze keuze toont aan dat er meer mogelijkheden zijn.

Coral begon haar reis naar zelfacceptatie op jonge leeftijd. Toen ze negen was, ontdekte ze een lange zwarte haar op haar kin, wat duidt op hirsutisme, een aandoening die wordt veroorzaakt door een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.

Voor Coral was dit echter nooit een groot probleem. Ze verwijderde jarenlang haar baardharen, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.
Love story

Coral’s verhaal kreeg een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, die als vrouw geboren was maar nu een man is, waardeert Coral’s natuurlijke baardgroei diep.

Illias, openhartig over zijn gevoelens, zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’


In maart 2022 besloot Coral om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, een beslissing die voortkwam uit acceptatie en liefde. Deze verandering heeft duidelijk de aandacht getrokken van Illias.

Hij heeft zijn bewondering geuit door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Scroll naar boven