De Mirakelman vertelt wat hij heeft gezien in het hiernamaals: ‘Ik voelde zoveel vrede’😲😱

Het hiernamaals is een voorgestelde plaats of bestaanssfeer van een leven na de d0od, meestal een eeuwig leven.

Dit kan de hemel zijn, maar wordt afhankelijk van de cultuur ook anders benoemd en uitgebeeld. Velen geloven dan ook in een leven na de do0d.

De 55 jarige Kevin Hill woont in Engeland en vertelt openhartig over een toch wel zeer bijzondere gebeurtenis dat hem is overkomen.

Na een operatie die Hill onderging, ontstonden er complicaties en zou hij minutenlang d0od zijn geweest. De artsen kwamen onmiddellijk in actie en wisten zijn hart weer kloppend te krijgen.

Hill is hersteld en is een jaar na dat moment weer in zijn eigen huisje. Openhartig vertelt hij over hetgeen hij gezien heeft in het hiernamaals.

Na zijn hartklepoperatie ontstonden er complicaties, Hill verloor meer dan twee liter bloed en het noodlot sloeg toe.

Zijn hart stopte met kloppen en dit duurde minuten. Artsen begonnen gelijk met reanimeren en kregen zijn hart weer aan het werk. Hill werd de ‘mirakelman’ werd genoemd.

In gesprek met South West News Service vertelt Hill over hetgeen hij zag toen zijn hart stopte met het kloppen. Naar eigen zeggen zag hij geen wit licht. ”Het was vreedzaam.

Ik keek niet neer op mijn lichaam, maar was er los van. Het was alsof ik in een geestenrijk was. Ik was me bewust van wat er gebeurde, maar ik voelde zoveel vrede.”

Vanaf de zijlijn keek hij naar de artsen die alles probeerden om zijn hart weer te laten kloppen. ”Ik had niet het idee dat ik onderweg was naar de hemel.”

De Mirakelman had een lange herstelperiode voor de boeg en heeft dan ook langer dan een jaar in het ziekenhuis gelegen. Inmiddels is hij thuis en gelukkig volledig hersteld.

Hill zegt dat hij een ander persoon is geworden. ”De situatie heeft me mijn prioriteiten doen bijstellen. Ik ben veel veerkrachtiger geworden.”

Over de auteur

Scroll naar boven