Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De nieuwste aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” biedt een intieme kijk in de unieke relatie van Coral en Illias, waarin onconventionele koppels centraal staan.

Automatische concepten

Dit programma staat erom bekend liefdesrelaties in beeld te brengen die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Bij de geboorte werd Coral als vrouw geclassificeerd, maar ze identificeert zich nu als non-binair. Dit laat zien dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man.

Op jonge leeftijd begon Coral’s reis naar zelfacceptatie, toen ze ontdekte dat ze een lange zwarte haar op haar kin had, een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam. Ze was toen negen.

Voor Coral was dit echter nooit een groot probleem, terwijl ze jarenlang haar baardharen verwijderde, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.

Toen Coral online de liefde van haar leven ontmoette – Illias – nam haar verhaal een wending. Illias, die als vrouw is geboren maar nu als man leeft, waardeert Coral’s natuurlijke baardgroei enorm.

Illias is openhartig over zijn gevoelens en zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,In maart 2022 heeft Coral de beslissing genomen om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, wat Illias duidelijk aantrekkelijk vindt.

Hij toont zijn bewondering door te zeggen:  “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Scroll naar boven