Volgens TikTok zijn dit de zeven populairste nageltrends van deze zomer!

Volgens TikTok zijn dit de zeven populairste nageltrends van deze zomer!

In de wereld van de nagels zijn er vandaag de dag een heleboel trends te vinden. Mooie en verzorgde nagels zijn altijd fijn en qua uitstraling kunnen we alle kanten op. Er zijn oneindig veel thema’s te vinden als het om nagels gaat en TikTok komt met de zeven meest populaire.

1. Glitternagels

Op TikTok heeft deze nageltrend al meer dan 455 miljoen views opgeleverd. Op zich is dit niet zo heel gek want glitters doen het altijd goed. Met glitters kun je goed combineren en het is zelfs mogelijk om er een extra design aan toe te voegen. Het aanbrengen van glitters op je nagels is helemaal niet zo moeilijk en dus kun je dit ook prima thuis doen. Gewoon lekker experimenteren!

2. Regenboog nagels

Regenboognagels is een trend die al vaker voorbij is gekomen en ook deze zomer staat hij weer in de lijst van meest populaire nageltrends. Dankzij deze stijl loop je rond met vrolijk gekleurde nagels. Alle kleuren kun je perfect mixen en met een extra design maak je het nog meer zomers.

3. Geglazuurde donut nagels

Hailey Bieber, de vrouw van Justin Bieber heeft ervoor gezorgd dat de donut nagels een echte trend is geworden. Tijdens het Met Gala liet ze de wereld kennis maken deze stijl en later ook nog eens een keer tijdens de campagne van haar nieuwe merk, Rhode skin.

4. Vlinder nagels

Wanneer je op Pinterest gaat zoeken naar de nieuwste nageltrends, komen vlindernagels bovenaan als resultaat in de zoekopdracht. Vele bekende wereldartiesten zoals Dua Lipa en Normani zijn fan van deze stijl nagels. Daarbij komt kijken dat je ook bij deze trend heerlijk kunt experimenteren met kleurtjes.

5. Milky nagels

Hou jij meer van minder, ook dan is er een trend te vinden voor deze zomer. De zogenoemde Milky nagels zijn heerlijk klassiek. Bij deze trend zie je dat er veelal gebruik gemaakt wordt van lichte keuren zoals wit en roze, uiteraard kun je deze lichte kleuren ook weer mengen.

6. Marmeren nagels

Deze trend is alles behalve nieuw want vroeger werden en marmeren nagels gemaakt door nagellak met water te combineren. Deze trend is weer helemaal terug van weggeweest en zullen we ook deze zomer vaak voorbij zien komen bij de dames.

7. Amandel ombre nagels

Om heel eerlijk te zijn ombre nagels nog veel leuker dan een French manicure. Bij deze stijl loopt de kleur zacht over van lichtroze naar wit. De nagels krijgen hierdoor een minimale uitstraling geeft. Ben je dol op experimenteren, dan kun je ook gebruik maken van neon kleuren.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven