Viola Holt absoluut geen fan van Patty Brard: ‘Gezien mijn eerdere ervaringen’

Viola Holt spreekt duidelijke taal op het moment dat ze een vraag krijgt over Patty Brard!

Voormalig ster van de ‘5 Uur Show’ Viola Holt heeft besloten dat ze zich niet meer in de media zal uitspreken over Patty Brard.

Viola Holt spreekt duidelijke taal op het moment dat ze een vraag krijgt over Patty Brard!

De twee hebben een gespannen verhouding en Holt heeft ervoor gekozen om niet deel te nemen aan artikelen of discussies die Brard betreffen.

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: 'Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden'

Dit kwam naar voren toen ze benaderdVoor een rubriek in de Nieuwe Revu geven collega’s wekelijks hun mening over andere bekende Nederlanders.

Patty Brard krijgt heftige waarschuwing van ex: ‘Als ze oorlog wil, kan ze oorlog krijgen’

Deze keer was Patty Brard het onderwerp, maar Holt weigerde te reageren: “Gezien mijn eerdere ervaringen met Patty Brard zal ik hier geen commentaar op geven.”

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: ‘Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden’

“Ik heb bewust afscheid genomen van de televisie. Ik ben 74 en ik vindZo is het wel goed. Maar ieder voor zich. Hiermee sluit ik het af, dat is alles”, verklaarde ze in het tijdschrift.

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: ‘Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden’

De achtergrond van dit besluit gaat terug naar 2008, toen Brard zich negatief uitliet over Holt: ”Viola is niet oprecht en één bonk nep.”

Patty Brard haalt uit naar deze BenB Vol Liefde eigenaar: ‘Die sla ik even over, hoe goor!’

”Ik zag haar praten over hoe spiritueel ze wel niet is. Dacht jeHet lijkt erop dat Viola Holt en Patty Brard nog steeds met elkaar overhoop liggen. In het verleden maakte Brard een opmerking over Holt’s gewicht en werkloosheid, waar Holt destijds gekwetst op reageerde. Ze zei dat deze opmerkingen meer over Brard zeggen dan over haar. Dit incident lijkt de spanningen tussen de twee niet verminderd te hebben. Hier zijn foto’s van Patty Brard en Viola Holt. Patty Brard heeft onlangs openlijk gesproken over de impact van haar maagverkleining en beweert dat ze er jonger uitziet. Viola Holt heeft Catherine Keyl bekritiseerd omdat ze haar nooit haar excuses heeft aangeboden.Catherine Keyl heeft, ondanks haar conflict met Holt, wel een positieve mening over Brard en haar rol op televisie.

Diva Patty Brard openhartig over haar obsessie: ‘Ik ben wel bang’

Keyl waardeert de ervaring die ouderen meebrengen en vindt de combinatie van jong en oud op televisie verrijkend.

Catherine Keyl haalt hard uit naar deze politica: ‘Geen enkel gevoel voor een ander’

“Ik vind het lastig als mensen alleen maar naar jonge mensen willen luisteren. Ouderen kunnen een waardevolle bijdrage leveren vanwege hun levenservaring. Dat kan heel

Volgens Catherine Keyl is het spannend om met Patty Brard samen te werken, met als reden dat Brard altijd nieuwe perspectieven met zich meebrengt. Keyl zegt hierover: “Patty komt altijd verrassend uit de hoek. Never a dull moment met Patty, haha. Je weet als kijker nooit wat Patty gaat zeggen. En zij zelf ook niet, denk ik weleens.”

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’
Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’
Scroll naar boven