Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat zanger Marco Borsato niet vervolgd zal worden voor zijn vermeende misstanden bij The Voice of Holland.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Oud-deelnemer Babette van Vugt deed in 2012 en 2015 mee aan de talentenshow en heeft nu een boekje open gedaan over de coach.

De oud-deelneemster van The Voice of Holland vertelt dat Marco Borsato haar de finale beloofd had maar die belofte uiteindelijk niet nakwam.

Op 18-jarige leeftijd deed Babette van Vught in 2012, voor het eerst mee aan de talentenshow. Ze kwam uiteindelijk tot de liveshows onder leiding van coach Marco.

Babette werd drie jaar later in de nacht plotseling gebeld door Marco. ,,Om 01:00 uur ’s nachts”, vertelt Babette in de podcast En Dan? 

,,Of ik ervoor open stond om weer mee te doen. De audities waren toen bezig en dit was de laatste draaidag, de dag erop.

En ze hadden niet genoeg mensen, leuke mensen, mensen waar ze weer sensatie op konden richten, denk ik.”

Om weer mee te doen aan de talentenjacht, zag ze in eerste instantie niet zitten. ,,Mijn intuïtie zei al: niet doen. Ik wilde niet weer met die poppenkast meedoen”, aldus Babette.

De zanger deed vervolgens een toch wel vreemde belofte. ,,Uit het gesprek kwam naar voren: als je meedoet, neem ik je mee naar de finale.”

Babette zag een plaats in de finale wel zitten en dus liet zij zich door de belofte van Marco Borsato, uiteindelijk toch overhalen.

,,Ik dacht: als dit de deal is, dan doe ik het gewoon. Ik ben toen om 10:00 uur opgehaald met de taxi, ben ik nog naar de kapper geweest en rond 13:00 of 14:00 uur stond ik mijn nummer al te zingen.”

Van Vught kwam de auditie door maar haalde niet de finale, dit terwijl coach Marco Borsato haarde finale had beloofd.

In de podcast vertelt Babette dat zij tijdens de repetities van de battle-ronde al het gevoel kreeg dat er iets niet pluis was. ,,Er werd minder met mij gecommuniceerd.”

Helaas bleek haar ondergevoel te kloppen want Babette wist de finale niette halen, tijdens de battle-ronde vloog ze eruit. Marco namelijk voor haar concurrente.

Uiteraard voelde Babette zich vernederd. ,,Ik dacht: even serieus. Ik kan dus niemand meer vertrouwen. Ik wilde echt een knopje hebben om door de grond te zakken en te verdwijnen.

En toch moest ik nog naar hem toelopen en een knuffel geven. Er is mij zoveel onrecht aangedaan.”

Over de auteur

Scroll naar boven