Quantcast

Neemt Peter Gillis keihard wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Zo’n twee maanden geleden kwam er een einde aan alle geruchten over een relatiebrek tussen Peter Gillis en Nicol Kremers.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Op social media vertelde Peter dat hij en Nicol uit elkaar waren en dat dit alles in goede harmonie is gegaan.

Al vrij snel werd het duidelijk dat Peter Gillis en Nicol Kremers al vanaf september uit elkaar waren maar dit verzwegen vanwege hun serie massa is kassa.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Dit had eigenlijk geheim moeten blijven maar tijden een livesessie op TikTok sprak Nicol Kremers haar mond voorbij.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Vrij snel na de bekendmaking van de relatiebreuk plaatste Nicol een foto op haar Instagram van zichzelf en een roze Fiat500. Deze auto zou zij gekregen hebben van Peter.

Naar verluidt heeft een onderlinge ruzie ervoor gezorgd dat Nicol uiteindelijk met lege handen op straat stond en kon fluiten naar de roze Fiat.

Nicol is nu begonnen op OnlyFans om zo geld te verdienen en wellicht dat zij binnenkort dan van haar eigen centjes een wagen kan kopen.

In eerste instantie leek het erop dat een account op dit platform haar behoorlijk wat geld kan opleveren, echter zeggen heel veel mensen nu al hun abonnement op.

Haar abonnees zijn niet tevreden met de kiekjes die zij gedeeld heeft op het platform, er is niets spannends aan. ,,Kondig je een bericht aan krijg je dit laffe gedoe”, reageert iemand onder de foto’s.

Is Peter zijn ex Nicolleke aan het pesten? Dit heeft hij met de roze Fiat 500 gedaan!

,,De tweede sessie was nog het beste. Er komt steeds minder te zien”, schrijft een ander. ,,De eerste week is juist de week dat mensen al afhaken als het tegenvalt en die komen niet meer terug. Ik heb al opgezegd.”

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Peter Gillis is ondertussen de trotse eigenaar van de roze Fiat 500 want deze is namelijk voor zijn deur gespot. Uiteraard veilig achter het hek.

Ontzettend veel mensen hebben het sterke vermoeden dat Nicol de auto nooit in haar bezit had. Dat komt doordat de betaling niet helemaal rond bleek te zijn.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Peter wilde de auto niet voor haar kopen. Roddelkanaal, Realityfbi, laat weten dat de roze auto nu alweer in de verkoop staat. Hoe Nicol er destijds over postte, is de auto nooit in haar bezit geweest.

Scroll naar boven