Drama op vakantiepark Peter Gillis: Moeder dringend op zoek naar getuigen!

Een geschrokken en bezorgde moeder heeft op Facebook een dringende oproep gedaan in verband met een vreselijk voorval op een vakantiepark van Peter Gillis.

Juicekanaal Reality.FBI heeft op zijn account het Facebookbericht van deze moeder gedeeld. Ze laat weten dat haar zoon van 14 in elkaar is getrapt door een groep mannen in het bijzijn van Peter en Mark.

Peter Gillis kan onmogelijk in zijn kasteel gaan wonen: ‘Ik hou jullie op de hoogte’

De moeder begint haar verhaal: “31 maart hadden wij een hele gezellig avond op het park Vakantiepark Prinsenmeer. Feest weekend voor jong en oud.

Leuk zou je denken. Niets is minder waar. Deze avond nadat Mart Hoogkamer koud 5 minuten van het podium kwam.

Gingen wij opzoek naar de uitgang. Compleet gezin, vader, moeder, dochter(19) zoon(14) dochter (13) zoon(12). Zoon (14) vraagt er netjes langs te mogen bij een grote groep mannen/vrouwen.

Hierop werd geantwoord nee loop maar om. (Lees het gezin van de 14 jarige stond al aan de andere kant), bij een 14 jarige gingen ze provoceren.

Helaas liep het vervolgens al snel uit de hand. “Dit liep op in een discussie waarbij ik aangaf dat hij 14 is en ze hem gewoon normaal erlangs konden laten gaan naar z’n ouders toe.

Hierop werd er wijn naar mij gegooid en ik vond het best en had zoiets kom wegwezen. We hebben verantwoordelijkheid naar kwetsbare.

Voor we het door hadden werd lag mijn zoon (14) op de grond nadat ze hem van achteren aanvielen en trapte ze hem in elkaar.

Vader is keihard bovenop gekomen en werd van achteren aangevallen en lag ook op de grond. Meerdere mannen hebben op ze in lopen trappen.

De moeder roep nu op social media op getuigen zicht te laten melden, dit daraer volgens Peter Gillis geen camerabeelden zijn.

Scroll naar boven